0.4 C
Constanța
luni, ianuarie 30, 2023
AcasăPoliticăUSR-PLUS Constanța a preluat campania de tip „atac la persoană” promovată de...

USR-PLUS Constanța a preluat campania de tip „atac la persoană” promovată de București

Alianța USR-PLUS a lansat pe Facebook o campanie la nivel național care vizează discreditarea candidaților celorlalte partide la alegerile parlamentare.

USR-PLUS Constanța s-a raliat strategiei abordate de echipa de campanie de la București și a postat pe pagina de Facebook a grupului imagini și texte ofensive la adresa unor candidați locali eligibili pentru un post în Parlament.

Astfel, regăsim pe pagina de Facebook USR-PLUS Constanța o postare care o prezintă pe Elena Băsescu (PMP) într-o imagine nefavorabilă, cu un mesaj care face trimitere la o afirmație nefericită avută în trecut.

De asemenea, formațiunea locală prezintă o imagine cu Cristina Dumitrache (PSD), însoțită de mesajul „După doar 3 minute vorbite în 12 ani de mandat, Ileana Cristina Dumitrache candidează iar la parlamentare”.

Abordarea de tip „atac la persoană” nu este specifică formațiunii de la malul mării, cunoscută pentru campaniile „curate” desfășurate până în prezent.

Deputatul constănțean Stelian Ion, puntea dintre organizația centrală și filiala din Constanța USR-PLUS, nu a raspuns solicitărilor „Dobrogea Live” de a ne acorda un punct de vedere legat de acest subiect.

Sursa foto: Facebook USR Constanța

Cele mai populare

Recent Comments