14.4 C
Constanța
miercuri, octombrie 27, 2021
AcasăActualitateUn milion de euro, un apartament în blocul-ruină din Portul Tomis, care...

Un milion de euro, un apartament în blocul-ruină din Portul Tomis, care se “construiește” de un deceniu și jumătate

Proprietarii mastodontului de beton din Portul Tomis au scos la vânzare apartamente, momentan inexistente, în clădirea care pătează de peste 15 ani imaginea centrului vechi al Constanței.

Astfel, deținătorii blocului în stadiu de șantier din 2005, au scos pe platformele de profil anunțuri însoțite de imagini randate 3D unde prezintă un proiect imobiliar grandios în care se pot achiziționa apartamente de patru camere, cu un milion de euro.

Deși cădirea cu pricina a avut nenumărate termene de finalizare în ultimii 15 ani, proprietarii asigură cumpărătorii că blocul va fi gata anul viitor.

În anunțul publicat de reprezentanții Astera Consulting, firma care deține imobilul, se menționează că blocul este „în construcție”, însă la fața locului nu se desfășoară vreo activitate de peste un deceniu și jumătate.

Am încercat să contactăm reprezentanții firmei, însă proprietarii construcției nu au fost disponibili pentru declarații.

Imaginile randate publicate pe site-urile de specialitate prezintă un proiect imobiliar de lux care cuprinde 33 de apartamente, un centru SPA cu piscină, spații de conferințe și birouri, spații comerciale și restaurante.

Apartamentele de lux simulate pe computer, care sunt scoase la vânzare cu un milion de euro, au o suprafață utilă de puțin peste 200 de metri, patru camere și două balcoane.

De când a fost construită, clădirea a avut mai multe rânduri de proprietari, iar în prezent este deținută de AZ Primus Holding din Cipru și Rico Imobiliare din Constanța.

Cele mai populare

Recent Comments