1.4 C
Constanța
joi, decembrie 1, 2022
AcasăPoliticăSurse: Horia Țuțuianu-Horia Constantinescu, tandemul cu care PPU-SL intră în alegerile...

Surse: Horia Țuțuianu-Horia Constantinescu, tandemul cu care PPU-SL intră în alegerile locale

Jurnaliștii de la ziarul Adevărul citează surse politice care susțin că Marius Horia Țuțuianu va candida totuși la șefia Consiliului Județean Constanța deși PSD i-a retras sprijinul.

Marius Horia Țuțuianu, actualul președinte al consiliului Județean Constanța, ar candida pentru un nou mandat din partea PPU-SL, formațiunea controlată din umbră de Dan Voiculescu, spune ziarul Adevărul.

Decizia lui Țuțuianu ar contrazice postarea acestuia de ieri, 15 august, în care anunța faptul că a fost trădat de PSD Constanța și nu va mai candida pentru un nou mandat la Consiliul Județean. Țuțuianu spunea ieri că va rămâne în continuare membru al PSD.

PPU-SL are și un candidat la Primăria Constanţei în persoana lui Horia Constantinescu, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor.

În acest moment, s-au conturat mai multe tandemuri politice pentru primăria Constanței și șefia CJ: Decebal Făgădău – Felix Stroe (PSD), Vergil Chițac – Mihai Lupu (PNL), Horia Constantinescu – Horia Țuțuianu (PPU-SL) și Stelian Ion – Remus Negoi (USR).

Cele mai populare

Recent Comments