Suporter al Farului, către Chițac: „Știți oare câtor copii le-ați răpit șansa să vadă un meci pe stadion?”

Farul Constanța este campioana României, iar acest lucru a scos mii de constănțeni în stradă. Dincolo de euforia unui titlu istoric, suporterii trag câteva semnale de alarmă.

Alexandru Buga (foto deschidere) susține Farul Constanța de vreo 16 ani. „Am încurajat echipa din primul minut până în ultimul, așa cum am făcut-o în ultimii 16 ani prin toate satele, comunele, orașele și ligile, dar cel mai important din stadionul de pe strada Primăverii, acolo unde pentru mine și mulți alții este a doua casă”.

Alexandru, care este și vicepreședinte Forța Dreptei Constanța, spune că a așteptat să treacă meciul istoric cu FCSB pentru a trage câteva concluzii cu privire la lipsa de implicare a administrației conduse de Vergil Chițac.

Mai întâi, Alexandru spune că în toate campaniile electorale și pentru toate partidele, numele „Farul” a fost o temă principală de dezbatere, însă „niciodată nu se întâmpla nimic, iar casa noastră (stadionul Farul n.red.) a ajuns o ruină, oricât de mult am încercat noi să o cosmetizăm.”

Domnilor, ați promis că stadionul va fi gata ba în 2023, ba în 2024, ba în 2025. Cum ieșiți public și le explicați asta celor 14.000 de persoane care ar fi putut să fie în plus pe stadion la acest meci istoric? Cum explicați oamenilor că la meciurile din cupele europene trebuie să meargă în alt oraș să își vadă echipa cum îi încântă? Domnilor de la Primărie, puneți mâna la treabă! Vrem fapte, nu vorbe”, spune Alexandru Buga.

Tânărul reamintește și de petiția suporterilor Farului care cereau înființarea unei linii CT Bus care să circule doar în ziua meciului între orașul Constanța și stadionul de la Ovidiu.

„Dar nu v-a păsat. Știți oare câtor copii le-ați răpit șansa să vadă un meci pe stadion pentru că nu aveau cu ce sa vină sau să se întoarcă după un meci ? Să își vadă idolii pe viu? Domnilor, până începe noul sezon aveti la dispoziție două luni să implementați măcar acest lucru! Constanța vrea respect și infrastructură! Constanța vrea acasă!! Hai Farul!!”, mai spune suporterul.

Urmărește-ne pe:

Doneaza