2.4 C
Constanța
miercuri, ianuarie 19, 2022
AcasăPoliticăStelian Ion (USR PLUS): Florin Cîțu, o marionetă folosită pentru reglări de...

Stelian Ion (USR PLUS): Florin Cîțu, o marionetă folosită pentru reglări de conturi în PNL

Deputatul Stelian Ion (USR PLUS), fost ministru al Justiției în cabinetul Cîțu, spune că la început a crezut că Florin Cîțu poate fi premierul reformator de care România avea nevoie. „Am greșit și regret această greșeală”.

Citește și: Municipiul Constanța a depășit pragul infectărilor de 6/1.000. Carantină în weekend

Florin Cîțu s-a dovedit a fi, de fapt, un aventurier, o marionetă folosită doar pentru reglările de conturi din interiorul PNL, nicidecum pentru închegarea coaliției și pentru realizarea reformelor”, spune Stelian Ion.

„Acum este clar: strategia de la Cotroceni este aceea de a împinge USR PLUS în afara guvernării, pentru că miniștrii USR PLUS deranjau mafiile transpartinice. De la declanșarea crizei politice, nici Cîțu și nici Iohannis nu au făcut niciun pas spre refacerea coaliției. Dimpotrivă.

Peneliștii din echipa câștigătoare a lui Cîțu și Klaus Iohannis vor să toace banii din buget și banii europeni în mod discreționar, fără niciun control, cu firmele prietene și clientela politică. Iar aceasta se poate realiza doar cu susținerea din umbră a foștilor parteneri din USL. Cam asta este adevărata miză a acestei crize politice”, mai spune deputatul USR PLUS.

Citește și:

Cele mai populare

Recent Comments