PoliticăStelian Ion: „Justiția” lui Iohannis și Ciolacu l-a eliberat pe Radu Mazăre....

Stelian Ion: „Justiția” lui Iohannis și Ciolacu l-a eliberat pe Radu Mazăre. Prejudiciul de 114 milioane de euro rămâne nerecuperat

După ce Tribunalul Ilfov a dispus definitiv liberarea condiționată a condamnatului Radu Mazăre, fost primar al municipiului Constanța, reacțiile nu au contenit să apară. Majoritatea românilor nu pot înțelege cum de a fost liberat după doar 5 ani de detenție, timp în care Constanța și statul român nu au recuperat prejudiciul imens produs de infractorul Mazăre.

„Asta este „justiția“ lui Iohannis și a lui Ciolacu în România: eliberarea unor infractori precum Liviu Dragnea și acum, cu două săptămâni înainte de alegerile locale, a fugarului Radu Mazăre. Un individ cu două condamnări, una de 9 și una de 5 ani, scapă după doar 5 ani de închisoare, iar prejudiciul de 114 milioane de euro rămâne nerecuperat”, spune Stelian Ion, fost ministru al Justiției, actualmente candidatul ADU la Primăria Constanța.

Citește și: Stelian Ion (ADU): „Constanța este în haos, un haos născut din disperarea lui Chițac de a termina în campanie niște lucrări. După el, potopul…”

Stelian Ion reamintește constănțenilor că în momentul în care, în Consiliul Local, s-a cerut recuperarea prejudiciului, Felix Stroe, actualul președinte PSD, Constanța, Horia Căliminte, actualul consilier personal al primarului Vergil Chițac, împreună cu toți consilierii PNL au votat ÎMPOTRIVĂ.

„Prejudiciul înseamnă banii constănțenilor. Bani ce puteau fi investiți în oraș, dar care rămân în conturile lui Mazăre. În 2020, primarul PNL Vergil Chițac promitea că va scăpa Constanța de PSD și nu a făcut altceva decât să păstreze clanul roșu la butoane, favorizând afacerile imobiliare ale conducerii PSD Constanța”, mai spune Stelian Ion.

Fostul ministru al Justiției arată că, fără nicio jenă, în cei patru ani de mandat, Vergil Chițac (PNL) și consilierii PNL-PSD au vândut bucăți din plajă și din Constanța.

Șefii PSD Constanța, Ion Dumitrache și Felix Stroe, cei care îl controlează acum pe Vergil Chițac, sunt foștii parteneri de combinații ai condamnaților Mazăre, Nicușor Constantinescu și Sorin Strutinsky. Anul acesta, conducerea DNA Constanța a fost schimbată, iar Vergil Chițac a scăpat de dosarele penale ce erau instrumentate pe numele său. Acum, Ciolacu și Iohannis l-au eliberat pe omul care a prăduit orașul mai bine de 20 de ani, reactivând caracatița care a ținut Constanța captivă, concluzionează Stelian Ion, care îi invită pe constănțeni ca pe 9 să scape orașul de cancerul PNL-PSD. Ultima șansă ca toată această bandă de infractori să devină istorie!

Citește și: Stelian Ion: „A sosit momentul schimbării la Constanța. Împreună putem face un oraș european din care copiii noștri să nu mai plece”

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Comandat de PARTIDUL UNIUNEA SALVATI ROMÂNIA; Executat de Asociația „De la Dunăre la Mare” în ziarul on line „Dobrogea Live”. COD MANDATAR 21240009

Urmărește-ne pe:

Doneaza