16.4 C
Constanța
duminică, iunie 13, 2021
AcasăTOP-ȘTIRISTELIAN ION: Haideți la vot, oameni buni! E vremea să eliberăm Constanța...

STELIAN ION: Haideți la vot, oameni buni! E vremea să eliberăm Constanța de sub stăpânirea PSD

Oameni buni, Mai sunt câteva zile până când noi, constănțenii vom avea posibilitatea să rupem blestemul care de 20 de ani s-a abătut asupra acestui oraș.

Ziua de 27 septembrie reprezintă un moment crucial, unic în istoria celor 30 de ani care au trecut de la Revoluție. Într-un fel, pe 27 septembrie, noi putem porni aici, acasă, la Constanța, o nouă revoluție.

Am înfăptuit deja, împreună, mica revoluție din mai 2019, când am câștigat alegerile europarlamentare. Iar câștigarea alegerilor europarlamentare nu a fost un miracol, nu a fost o întâmplare, ci semnul clar că locuitorii Constanței își doresc mai mult decât orice schimbarea, își doresc să trăiască într-un oraș european, curat și prosper.

Am credința că și pe 27 septembrie vă veți mobiliza pentru a merge la vot. Este șansa noastră și a copiilor noștri pentru un viitor mai bun aici, acasă, la Constanța.

Haideți la vot, oameni buni! Știu că sunt printre noi și sceptici, știu că vechii politicieni ne-au mințit pe toți ani la rând, dar vă asigur că acum este momentul să-i gonim definitiv. Pentru că a venit vremea să înfăptuim schimbarea împreună, alături de adevărații politicieni ai zilelor noastre, oamenii din USR PLUS. Sunt liberi, nepătați, pricepuți, hotărâți și tineri în spirit. Mai au nevoie de un singur lucru pentru face ca acest oraș să renască: mai au nevoie de votul constănțenilor.

Iar votul constănțenilor înseamnă votul vostru, al familiilor voastre, al colegilor, al prietenilor și al vecinilor voștri. Fiecare vot contează. Chemați-i la vot pe toți cei din jurul vostru! Explicați-le că e vremea să scăpăm de ageamii, de hoți, de incompetenți și de mincinoși.

E vremea să eliberăm Constanța de sub stăpânirea și mentalitatea pesediste! Pe 27 septembrie stă în puterea noastră să redăm Constanța constănțenilor. Ne vrem județul și orașul înapoi. Ne-au fost furate timp de 30 de ani, dar pe 27 septembrie ne facem dreptate cu ștampila de vot! Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și implicare!

Comandat de PARTIDUL UNIUNEA SALVATI ROMÂNIA; Executat de Asociația „De la Dunăre la Mare” în ziarul on line „Dobrogea Live”. COD MANDATAR 21200251

Cele mai populare

Recent Comments