PoliticăStelian Ion (ADU): Primarul Vergil Chițac și PSD-PNL pregătesc o fraudă de...

Stelian Ion (ADU): Primarul Vergil Chițac și PSD-PNL pregătesc o fraudă de proporții la această rundă de alegeri

Alianța Dreapta Unită (ADU) Constanța susține că primarul Vergil Chițac (PNL) și PSD-PNL vor să pună în secțiile de votare urne comune, în care să se voteze pentru primar și pentru Consiliul Local și pentru președinte de Consiliu Județean și pentru Consiliul Județean.

„Vergil Chițac și PSD-PNL vor să fie aceeași cutie cu un separator și cu fante diferite pentru a introduce voturile. Când se ajunge la numărătoarea voturilor și se răstoarnă urnele, să se amestece toate voturile și să nu se mai înțeleagă nimic. Este o tentativă de fraudă, pentru că, acolo unde se naște haos, ei pot să amestece voturi și să facă ce vor cu buletinele de vot. Am depus astăzi sesizare la Biroul Electoral Municipal să ia măsuri și să impună primarului Constanței, cel care organizează aceste alegeri, să respecte legea ce impune urne separate pentru colectarea voturilor, spune Stelian Ion, candidat ADU la Primăria Constanța.

Citește și: Stelian Ion (ADU): „Constanța este în haos, un haos născut din disperarea lui Chițac de a termina în campanie niște lucrări. După el, potopul…”

ADU arată că, de când a început campania electorală, Vergil Chițac tot depune eforturi pentru a frauda alegerile. Deși primarul  era obligat să asigure locuri separate de afișaj electoral, abia a găsit de cuviință să pună doar 15 locuri de afișaj și, în urma cererilor USR, să suplimenteze cu alte 15 locuri pentru europarlamentare. În țară, primarii USR au pregătit sute de astfel de panouri în municipiile lor.

Citește și: Stelian Ion: „Justiția” lui Iohannis și Ciolacu l-a eliberat pe Radu Mazăre. Prejudiciul de 114 milioane de euro rămâne nerecuperat

Stelian Ion: „Acum, Vergil Chițac vrea să facă economie pentru câteva cutii de vot, în timp ce toacă milioane de lei într-o campanie electorală deșănțată pe banii constănțenilor, într-o sarabandă grotescă de spoială în tot orașul. Este important să ieșim în număr masiv la vot. Dacă stați acasă, e ca și cum l-ați vota pe Vergil Chițac pentru încă 4 ani de haos, pentru încă 4 ani de stagnare, pentru încă 4 ani de aroganță față de noi, toți constănțenii”.

Citește și: Stelian Ion: „A sosit momentul schimbării la Constanța. Împreună putem face un oraș european din care copiii noștri să nu mai plece”

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Comandat de PARTIDUL UNIUNEA SALVATI ROMÂNIA; Executat de Asociația „De la Dunăre la Mare” în ziarul on line „Dobrogea Live”. COD MANDATAR 21240009

Urmărește-ne pe:

Doneaza