Primării DobrogeneSpitalul de Boli Infecțioase NU se deschide pe 1 martie. Chițac ratează...

Spitalul de Boli Infecțioase NU se deschide pe 1 martie. Chițac ratează al doilea termen anunțat

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța nu se va deschide pe 1 martie 2022. Managerul instituției, Claudia Cambrea, spune că proiectul electric este gata, depus de câteva zile la ISU pentru avizare, dar, „din păcate sunt o serie de materiale care vin pe comenzi speciale, fiind specifice spitalelor și durează 2 săptămâni până sosesc și nici nu sunt pe stoc.”

Așadar, vergil Chițac ratează al doilea termen anunțat chiar de el pentru redeschiderea, chiar și parțială, a unității medicale aflate în subordinea Primăriei Constanța.

După vizita efectuată pe 11 ianuarie de Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, Vergil Chițac a anunțat că, cel mai probabil, unitatea medicală se va redeschide parțial pe 28 februarie.

El a recunoscut că termenul de 15 decembrie 2021 pentu redeschiderea parţială a spitalului a fost nerealist. „A fost nivelul meu de ambiţie data de 15 decembrie. Din păcate, îmi asum acest lucru, nu a putut fi respectat acest termen din motive obiective. 28 februarie este o prognoză optimistă.”

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza