0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăPrimării DobrogeneS-a hotărât: Angajații Primăriei Constanța, evaluați prin audit extern!

S-a hotărât: Angajații Primăriei Constanța, evaluați prin audit extern!

Primăria Constanța va angaja audit extern în vederea evaluării activității din administrația locală.

Hotărârea s-a luat în urma unei noi runde de negocieri PNL-USR, care au avut loc în acestă seară, au declarat pentru „Dobrogea Live” surse apropiate discuției.

De asemenea, la întâlnire s-a decis ca unul dintre posturile de viceprimari să revină USR, însă nu s-a stabilit clar un nume.

Totodată, cele două păți și-au împărțit de principiu atribuțiile, viceprimarul USR urmând să se ocupe în primul rând de reorganizare, ordine publică, salubritate, urbanism și reorganizarea teritoriului.

Stelian Ion, candidatul USR la Primăria Constanța a declarat înaintea alegerilor că este absolut necesară reformarea şi reorganizarea din temelii a instituţiei, pe toate departamentele, printr-un audit realizat de o firmă specializată, pentru ca activitatea administraţiei locale să devină performantă.

Pe de altă parte, primarul ales al municipiului Constanţa, liberalul Vergil Chiţac, a declarat imediat după alegeri că printre lucrurile pe care le va face indată ce va prelua mandatul în mod oficial va fi chemarea Curţii de Conturi pentru a verifica legalitatea cheltuirii banului public până în prezent şi a contractelor aflate în derulare.

Discuțiile între cele două partide vor continua în următoarea perioadă.

Sursa foto: adevărul.ro

Cele mai populare

Recent Comments