PoliticăRemus Negoi: Scumpirea carburanților va atrage creșteri de prețuri în lanț

Remus Negoi: Scumpirea carburanților va atrage creșteri de prețuri în lanț

Senatorul constănțean Remus Negoi (USR) afirmă că Guvernul Ciucă-Ciolacu a ales să crească acciza la carburant, câștigând suplimentar 6 milioane de lei pe zi, în loc să ajute salariații și antreprenorii prin reducerea de taxe.

’’1 iulie 2024 a adus noi scumpiri la carburanți, iar acest lucru va atrage creșteri de prețuri în lanț. În loc să reducă cheltuielile inutile și să sprijine economia, PSD-PNL continuă să îi împovăreze pe români.

Guvernul a decis să crească acciza la carburant, ceea ce înseamnă că statul câștigă zilnic încă 6 milioane de lei din buzunarele românilor. Jumătate din prețul plătit la pompă reprezintă taxe și accize! În loc să reducă taxele și să ajute salariații și antreprenorii, Guvernul alege să crească povara.

Deși premierul Ciolacu susține că nu vor mai crește taxele, realitatea este alta. Acciza este o taxă pe care o plătim noi direct și indirect prin prețurile mai mari la produse și servicii.

USR vine cu soluții pentru a opri spirala scumpirilor și pentru a lăsa mai mulți bani în buzunarele oamenilor care muncesc cinstit’’, arată Remus Nevoi printr-o poastare pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Doneaza