Primării DobrogenePrimul primar al Forța Dreptei în județul Constanța: Cazacu George, comuna Ion...

Primul primar al Forța Dreptei în județul Constanța: Cazacu George, comuna Ion Corvin

Înființat în urmă cu doi ani și jumătate, Partidul Forța Dreptei a participat duminică, 9 iunie, pentru prima dată la un scrutin. La nivelul județului Constanța, Forța Dreptei a fost alături de PMP și USR în cadrul Alianței Drepata Unită (ADU). Partidul se poate lăuda acum și cu primul primar din rândurile sale: George Cazacu, la comuna Ion Corvin.

„Felicitări lui George Cazacu, primul primar al Forța Dreptei Constanța din județ, care a câștigat alegerile locale pentru funcția de primar cu peste 47% din voturile valabil exprimate. Suntem mândri de el și îi vom fi alături în continuare, să ducem la bun sfârșit toate proiectele bune pe care le are pentru comunitate”, spune Bogdan Bola, președintele filialei județene Forța Dreptei.

Bogdan Bola declară că misiunea lui George Cazacu va fi aceea de a moderniza comunitatea locală în calitate de Primar. „El a demonstrat deja tuturor – lucru care a deranjat pe unii – că se poate să treci peste simpatii politice, să fii muncitor, să ajuți și să fii corect cu toți și să fii aproape de oameni. Iar aceasta nu este descrierea făcută de noi, ci de oamenii din Ion Corvin cu care am stat de vorbă. Iar el știe ce are de făcut după 09 iunie: înființăm cabinet de asistență medicală primară și îmbunătățim infrastructura rutieră și pietonală, oferim gratuitate pe transport pentru liceeni și spații de joacă pentru copii și de relaxare pentru seniorii comunei”, adaugă Bola.

Urmărește-ne pe:

Doneaza