Primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, cercetat pentru ultraj. A lovit un polițist

Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă, județul Constanța, este cercetat penal pentru ultraj. Primarul a lovit un polițist.

Conform IPJ Constanța, sâmbătă, 17 decembrie a.c., în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Consilierilor din localitatea Poarta Albă.

În momentul în care tânărul a observat echipajul de poliție, acesta a oprit autoturismul, a coborât de la volan și a trecut pe locul din dreapta față, iar la volan a trecut un alt minor, de 16 ani, care a condus în continuare până când a fost oprit de polițiști.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei doi tineri nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„La fața locului s-a prezentat un bărbat, de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori, care a ultragiat pe unul dintre polițiști, prin amenințare directă și aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului”, transmite IPJ. Este vorba chiar de Vasile Delicoti.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Totodată, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmărește-ne pe:

1 COMENTARIU

  1. Tăticul cel puternic atât pe funcția pe care o deține cât și la pumnul pe care l-a aplicat omului legii,în loc să-și dresez pruncul cel rebel a făcut el legea cu pumnul că și în primărie că doar atât poate și cunoaște.Pentru asta ar trebui suspendat din funcție și judecat după gratii ca sa respecte și el legea,iar prin astfel de exemplu să se gândească de două ori când mai folosește puterea pumnului in fața organelor in acțiune.Nu trebuie iertata și nici tolerata o astfel de fapta și un astfel de comportament agresiv.Decizia va aparține organelor competente ale statului eșuat a lui Iohannis.

Comments are closed.

Doneaza