12.4 C
Constanța
luni, septembrie 20, 2021
AcasăPoliticăMircea Titus Dobre: Exclud categoric orice alinață pentru alegerile locale

Mircea Titus Dobre: Exclud categoric orice alinață pentru alegerile locale

Fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre exclude orice formă de alinanță a Pro România cu partidele locale în vederea accederii la posturile de primar al Constanței și al șef al Consilului Județean.

“Să fie clar. Nu vom face vreo alianță nici cu PSD, care tot spune că ne vor alături, nici cu USR, care a “dat lovitura” cu Tudorel Chesoi. Nu ne încurcăm cu partidele care deja se vorbesc pe la colțuri și își impart funcții. Noi nu suntem ca ei, să vindem blana ursului din pădure. Exclud categoric orice alianță. În primul rând, înainte de toate, un candidat trebuie sa vină să prezinte proiecte. Noi am prezenentat deja trei proiecte și o s-o facem în continuare. ”, a declarat pentru Dobrogea Live deputatul Pro România, care s-a înscris în cursa pentru fotoliul de primar al orașului de la malul mării.

Acesta a adăugat că Răzvan Filipescu este candidatul Pro România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Mircea Titus Dobre a fost ministru al turismului în guvernele Grindeanu și Tudose, iar în luna mai 2018 acesta a trecut la partidul condus de Victor Ponta.

Cele mai populare

Recent Comments