Festivalul ANONIMUL se va desfășura cu restricții: Maximum 400 persoane per vizionare

Organizatorii Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL, care se desfășoară în fiecare vară la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, anunță că evenimentul va avea loc și anul acesta, între 12 și 16 august, dar în condiții speciale.

Ediția a 17-a a Festivalului ANONIMUL IIFF, unde publicul votează filmul câștigător, se va desfășura doar în aer liber, cu un număr maxim de 400 de participanți la fiecare proiecție. Accesul la proiecții este gratuit și se va face doar în baza rezervărilor electronice (bilete cu valoare 0), disponibile pe eventbook.ro, începând cu 11 august.

Programul ANONIMUL 2020 cuprinde două competiții de scurtmetraje, românești și internaționale, precum și proiecții de film de lungmetraj, urmate de întâlniri și dialoguri între cineaști și public.

107692956 4181392498567637 1587470875547654225 o
Festivalul ANONIMUL se va desfășura cu restricții: Maximum 400 persoane per vizionare 3

„Satul Filmului” de la Sfântul Gheorghe, cuprinde Complexul Green Village și Green Dolphin Camping, și este dotat cu toate facilitățile necesare organizării unui festival de film. Cinefilii se pot caza în pensiuni, corturi sau cabane și pot urmări filme toată ziua și toată noaptea, anul acesta doar în aer liber și în limita a 400 de persoane la fiecare proiecție.

„Încă de la începutul pandemiei ne-a fost clar că o întâlnire online nu s-ar potrivi cu festivalul nostru, unde este vorba despre public și Deltă, despre întâlniri  cu cineaști și discuții lungi în noapte, despre conexiunea dintre sute (anul acesta) de oameni în fața unui ecran de cinema în aer liber. ANONIMUL va arăta cu totul altfel anul acesta, este clar, însă nu putem renunța la întâlnirea noastră de fiecare august, decât dacă autoritățile ne-ar impune acest lucru, prin măsurile adoptate până la data Festivalului.”, spune Miruna Berescu, directorul ANONIMUL IIFF.

Mai multe detalii, precum și programul festivalului, vor fi comunicate pe parcursul săptămânilor viitoare pe https://www.festival-anonimul.ro/

poster anonimul 2020
Festivalul ANONIMUL se va desfășura cu restricții: Maximum 400 persoane per vizionare 4

Urmărește-ne pe:

Doneaza