„Logodnă relativă” și „8 TAȚI” – spectacolele finalului de octombrie la Teatrul de Stat Constanța

În acest weekend, publicul constănțean este invitat la o comedie: spectacolul „Logodnă relativă” de Alan Ayckbourn, în regia lui Iulian Enache, scenografia Gabi Albu, care îi are în distribuție pe Cristiana Luca, Laura Crăciun, Florin Aioane și Lucian Pavel. Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Studio din strada Ion Lahovari nr. 2A.

„Logodnă relativă” (titlul original Relatively Speaking) este o comedie care extrage haz și veselie din trădările căsniciei și relațiilor de iubire și mai ales din încurcăturile produse.

Un patrulater conjugal ale cărui laturi variabile se înfățișează din unghiuri mereu surprinzătoare, pentru a oferi spectatorilor amuzament și o imagine optimistă și pozitivă, într-un mod paradoxal și, până la urmă, înțelept. Se dau: patru oameni, două cupluri interșanjabile, multe confuzii ale căror consecințe sunt prelungite extrem. Rezultă: comedie clasică pentru întreaga familie.

Duminică, 29 octombrie, de la ora 19:00, tot la Sala Studio,a fost programată o reprezentație a spectacolului „8 TAȚI” de Tina Müller, regia Irisz Kovacs, scenografia Theodor Niculae, cu Ecaterina Lupu, Cristiana Luca, Theodor Șoptelea, Andrei Bibire și Florin Aioane.

Un spectacol despre adolescență, cu traumele ei, privită ludic, cu simțul umorului.  O adolescentă crește fără tată. Nico merge din nou și din nou la ușa celui care a procreat-o, dar nu sună niciodată – între timp mama ei se recăsătorește, divorțează din nou, îi naște o soră, ea se revoltă, se alătură unei găști de bătăuși, pleacă în America, citește Hermann Hesse, se împacă cu mama ei, ascultă Johnny Cash pe ascuns, crește. Însă soneria rămâne neatinsă.

Biletele pot fi cumpărate online, pe platforma MyStage și la agenția de bilete a TSC din Bulevardul Tomis nr. 97.

Urmărește-ne pe:

Doneaza