Localitățile din Tulcea primesc bani prin „Anghel Saligny”. Iată lista finanțărilor

Ministerul Dezvoltării a publicat lista investițiilor finanțate prin Programul ”Anghel Saligny” în județul Tulcea.

Lista obiectivelor de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny” a fost finalizată pentru alte șase județe, inclusiv Tulcea, anunță Cseke Attila.

Ministrul Dezvoltării a arătat: „Au fost finalizate și listele cu obiectivele de investiții ce vor fi finanțate în județele Arad, Argeș, Brașov, Călărași, Covasna și Tulcea, urmând alocările și pentru restul județelor.”

Conform criteriilor de selectare, în județul Tulcea, din 110 solicitări, au fost aprobate la finanțare 84 de obiective, în valoare totală de 1.063.371.387,19 lei.

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, asigură serviciile de bază în localități (apă, rețele de canalizare și de gaze) și reabilitează drumurile și podurile. Ministerul a publicat, la începutul lunii mai, criteriile de prioritizare a proiectelor care vor primi finanțare, din bugetul total al programului de 65,5 miliarde de lei, dar și lista sumelor repartizate pe județe, iar, până la termenul de depunere a solicitărilor, autoritățile au depus cereri în valoare totală de 137 de miliarde de lei.

Iată LISTA obiectivelor finanțate în județul TULCEA

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza