ActualitateÎn prag de iarnă, românii vor plăti unul dintre cele mai mari...

În prag de iarnă, românii vor plăti unul dintre cele mai mari prețuri la gaze din întreaga UE

În România, în prag de iarnă, gazul se vinde la unul dintre cele mai mari prețuri din întreaga Uniune Europeană. „Da, PSD – PNL au reușit „performanța” ca România, singura țară din UE care își asigură 100% necesarul de gaze din producție proprie, să vândă gazele către cetățeni la un preț peste media Europei”, atrage atenția Ionuț Babă, secretar general Forța Dreptei Constanța.

Ionuț Babă

Acesta arată că majoritatea statelor UE își protejează populația în fața costurilor la energie, în timp ce România își condamnă cetățenii la frig, sărăcie, subdezvoltare, impunând tarife absolut aberante la ceva ce țara noastră produce. De ce? Simplu. PSD/PNL vizează doar electoratul „social”, cel care beneficiază de „ajutoare” din partea statului. În rest, ceilalți români trebuie să plătească tarife la gaze mai mari decât populația din Italia, Germania, Franța sau Cehia.

Sursa: Eurostat

Unde este stabilitatea, domnule Ciucă, stabilitatea despre care vorbeați când i-ați anunțat pe români că le băgați pe gât, la guvernare, PSD-ul? Vă bateți joc în continuare exact de populația care muncește cinstit, care vă plătește zilnic taxele și impozitele aberante pe care le impuneți din lipsă de viziune și profesionalism. Vă trebuie bani pentru pomeni electorale și nu știți de unde să-i luați? Începeți cu camarila, continuați cu funcțiile publice inutile (dar extraordinar de bine plătite) și încheiați cu pensiile speciale pe care le apărați cu toate stelele ce vă atârnă, din păcate, pe umărul de general.
Oricât ar fi de criticat, Guvernul Ludovic Orban reușea ca prețurile la gaze și electricitate să fie menținute sub media europeană. Și nu o spune Forța Dreptei, o spun statisticile, iar statisticile nu mint
”, spune Ionuț Babă.

Urmărește-ne pe:

Doneaza