Controversatul film „Napoleon”, în avanpremieră la Constanța

“Napoleon” este gata să facă istorie și la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin.

Încă puțin și putem vedea în avanpremieră “Napoleon”, una dintre cele mai așteptate lansări cinematografice ale anului, în regia lui Ridley Scott, cu Joaquin Phoenix și Vanessa Kirby în rolurile principale. Filmul are avanpremiera pe 23 noiembrie 2023 la Centrul Jean Constantin, iar în weekend va rula în premieră. Biletele sunt disponibile spre vânzare AICI

Adorat și disprețuit, lăudat și hulit, Napoleon a oscilat între eliberator și tiran. Tacticile geniale l-au consacrat drept unul dintre cei mai inspirați strategi militari din istorie, demonstrând că “orice soldat poarta în raniță bastonul de mareșal”.

Ambițios peste măsură, a înfruntat toate puterile europene ale vremii: Anglia, Austria, Prusia, Spania, Rusia. Șapte coaliții între diverse țări au fost necesare pentru a-i opri expansiunea.

Ce l-a înfrânt, totuși? Propriul ego.

Și scenele de acțiune ne țin cu sufletul la gură: bătăliile de la Toulon, Austerlitz, Waterloo, Borodino sunt redate în toată complexitatea, filmările cu până la 11 camere simultan, la 360 de grade, parcă ne teleportează în filele de istorie, iar echipa de profesioniști în scenografie, costume și efecte speciale creează o producție de proporții și o experiență memorabilă pentru publicul spectator.

Urmărește-ne pe:

Doneaza