Georgiana Gospodaru, secretarul UAT Constanța care l-a contrazis pe Chițac în ședință publică, va fi schimbată din funcție

Georgiana Gospodaru a fost detașată ca secretar al UAT Constanța în luna noiembrie 2020. Acum, primarul Chițac a decis să-i încheie detașarea.

Georgiana Gospodaru este cea care l-a contrazis pe primar într-o ședință de Consiliu Local cu privire la majoritatea de care avea nevoie un proiect pentru a fi considerat aprobat.

„Documentele sunt în lucru la serviciul resurse umane. Încetarea detașării este decisă de primar în urma gestionarii defectuoase a ultimelor ședințe de consiliu local”, au declarat pentru „Dobrogea Live” reprezentanții biroului de presă al Primăriei Constanța.


Georgiana Gospodaru a fost delegată de primarul Vergil Chițac să îndeplinească temporar funcția de secretar al UAT Constanța pe 6 noiembrie 2020, după ce fostul secretar interimar, Fulvia Dinescu a fost suspendată din funcție.

Cel mai probabil, Gospodaru va reveni pe funcția pe care o deținea înainte în primărie – inspector la Registrul Agricol al primăriei Constanța, aflat în subordinea direcției Patrimoniu

Urmărește-ne pe:

Doneaza