FOTO Bătaie de joc pe bani publici. Primăria Năvodari urmează să recepționeze gropi în valoare de 20 de milioane de lei

Primăria orașului Năvodari încheia în urmă cu doi ani un contract pentru reabilitatea mai multor străzi din Mamaia Nord-Năvodari. Iar pentru acest lucru, din fonduri guvernamentale, administrația a accesat aproximativ 20 de limioane de lei.

Conform Primăriei Năvodari, urmează să se facă recepția la proiectul de „Reabilitare străzi și echipare tehnico-edilitară în zona stațiunii Năvodari, județul Constanța”. Executantul lucrărilor a fost SC PORR CONSTRUCT SRL cu care s-a semnat contractul pe 15 martie 2019.

navodari 6
Strada Promenadei

Concret, într-un an de zile, executantul trebuia să reabiliteze mai multe străzi din zona Mamaia Nord-Năvodari: strada Hanului, strada Promenadei, D25, D5, D27, D26, B5, B1 sau prelungirile D13, D14, D10, D12 și aleile D30, D29, D28.

navodari 7
Strada Promenadei

Reporterii „Dobrogea Live” au mers zilele acestea pe câteva străzi „reabilitate” ce urmează să fie recepționate de primărie. Străzi precum Hanului, Promenada sau D25 sunt pline de gropi sau denivelări, astfel încât se pune întrebarea cum va recepționa administrația astfel de lucrări?

navodari 2
Strada Hanului

Oamenii din zonă susțin că primăria este vinovată deoarece permite accesul pe unele străzi reabilitate a mașinilor care transportă materiale de construcții, astfel că drumurile se distrug destul de repede. În plus, dezvoltatorii imobiliari care construiesc în zonă ar contribui și ei la distrugerea unor porțiuni din carosabil atunci când organizează șantierul chiar pe asfalt.

navodari 5
D25

„Dobrogea Live” a solicitat un punct de vedere și constructorului, dar SC PORR CONSTRUCT SRL nu a transmis niciun răspuns până la această oră pentru a lămuri de ce străzile arată ca în imaginile acestea.

navodari 4
FOTO Bătaie de joc pe bani publici. Primăria Năvodari urmează să recepționeze gropi în valoare de 20 de milioane de lei 8
navodari 3
FOTO Bătaie de joc pe bani publici. Primăria Năvodari urmează să recepționeze gropi în valoare de 20 de milioane de lei 9
navodari 8
FOTO Bătaie de joc pe bani publici. Primăria Năvodari urmează să recepționeze gropi în valoare de 20 de milioane de lei 10

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza