3.9 C
Constanța
sâmbătă, martie 6, 2021
Acasă Politică Florin Călinescu: Orașul Constanța este praf și pulbere

Florin Călinescu: Orașul Constanța este praf și pulbere

Orașul Constanța este praf și pulbere, nu este normal să arate în halul ăsta un oraș cu asemenea potențial, a declarat pentru Dobrogea Live președintele Partidului Verde, Florin Călinescu, aflat acest week-end în vizită în orașul de la malul mării.

„Orașul Constanța merită o clarificare a specificului local. Constanța este orașul al cărui patrimoniu a fost râvnit încă din vremuri de demult, iar noi ne batem joc de avuțiile acestui teritoriu. Nu mi se pare normal să arate în halul ăsta un oraș cu un asemenea potențial. Constanța este praf și pulbere”, a spus proaspătul om politic.

De asemenea, el a precizat că dacă formațiunea pe care o reprezintă va ajunge să aibă putere de decizie pe plan local, va propune construirea unei piste de biciclete care să parcurgă tot lungul litoralului.

„Eu aș face o pistă de biciclete iluminată care să se întindă de la bulgari până în Deltă”, a punctat actorul.

Călinescu se află într-o vizită de câteva zile la Constanța, iar sâmbătă s-a plimbat, însoțit de echipa biroului local al organizației, pe străzile centrului vechi al orașului.

Pentru alegerile locale din toamnă, reprezentanții Partidului Verde au decis să îl susțină pentru funcția de primar al Constanței pe președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton Traian Antoniadis.

„Am decis să-l susținem pe Antoniadis pentru că este o persoană integră. A avut mai multe acțiuni care au fost pe placul nostru, iar în unele dintre ele ne-am implicat și noi”, a explicat Lucian Aiftincăi, șeful organizației municipale a Partidului Verde.

Florin Călinescu a fost ales în urmă cu un an președinte al Partidului Verde.

Organizația este singurul partid politic din România membru al Verzilor Europeni.

UPDATE: Președintele comunității elene „Elpis” Constanța, Anton-Traian ANTONIADIS, candidat al Uniunii Elene din România pentru funcția de primar al Municipiului Constanța, a transmis următorul punct de vedere: „Ca urmare a informării dumneavoastră, respectiv „pentru alegerile locale din toamnă, reprezentanții Partidului Verde au decis să îl susțină pentru funcția de primar al Constanței pe președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton Traian Antoniadis”, suntem nevoiți să vă aducem la cunoștință și să publicați faptul că între Partidul Verde și comunitatea elenă „Elpis” Constanța nu există un acord politic. De asemenea, între Partidul Verde și Uniunea Elenă din România nu există un acord politic. Astfel, domnul Anton-Traian ANTONIADIS nu confirmă un acord politic pentru alegerile locale care se vor desfășura în data de 27 septembrie.”

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Cele mai populare

Primul laborator de optică medicală din Constanța: „Atelierele Șapira”

Timp de mai bine de 30 de ani, întreprinzătorul Pincus Șapira și-a pus amprenta asupra activităților comerciale ale Constanței interbelice. Domeniile afacerilor sale de...

Miniporturi la Ostrov, Rasova, Ghindărești și Topalu. Bogdan Bola: „Acest proiect nu trebuie ratat”

Soarta unui proiect care suna promițător pentru dezvoltarea turistică a zonei de vest a județului Constanța, amenajarea unor miniporturi turistice pe Dunăre, a intrat...

„Salonul de primăvară” – Expoziție organizată în memoria Doinei Păuleanu

Odată cu redeschiderea Muzeului de Artă din Constanța, pe 26 februarie 2021, au început și primele activități de anul acesta ale instituției de cultură....

Daniel Dumitrescu (PNL): Orașul Năvodari arată ca după bombardament. Președintele liberal cere explicații primăriei

Lucrări executate la rețelele de utilități, care nu au mai adus trama stradală la forma inițială, se întâlnesc la tot pasul prin orașul Năvodari....

Recent Comments