13.4 C
Constanța
luni, septembrie 20, 2021
AcasăPrimării DobrogeneUPDATE: Pagina Facebook a Primăriei Constanța a fost reactivata - Făgădău și-a...

UPDATE: Pagina Facebook a Primăriei Constanța a fost reactivata – Făgădău și-a luat pagina de Facebook a Primăriei și a plecat

UPDATE: La miezul nopții, pagina de Facebook a Primăriei Constanța a fost reactivata, după ce, în cursul zilei de joi nu a mai putut fi accesată.

Știrea inițială:

Astăzi, Decebal Făgădău s-a dat jos oficial din fotoliul de primar al orașului de la malul mării, însă la plecare a luat cu el și pagina de Facebook a Primăriei Constanța, care era urmărită de peste 88.000 de oameni.

Înainte de a închide pagina “Primăria Constanța”, funcțională până astăzi, Făgădău a activat contul  – “Primăria Municipiului Constanța”, care are în prezent, împreună cu mine, 95 de urmăritori.

Dacă pe pagina “Primăria Constanța”, fostul edil ne obișnuise cu cel puțin 5-6 postări pe zi cu realizările sale, pe actualul cont, Primăria nu a mai postat de 7 zile.

Comentariile nefavorabile, șterese instant

Printre constănțeni este cunoscut faptul că toate comentariile nefavorabile imaginii fostului primar erau șterese imediat de pe contul de Facebook al Primăriei.

Având în vedere volumul mare de cometarii critice care erau înlăturate instant, este lesne de dedus că Primăria avea persoane strict însărcinate cu această practică.

Joi, consilierii locali, împreună cu noul primar Vergil Chițac, au depus jurământul pentru un mandat de 4 ani în administrația locală.

Cele mai populare

Recent Comments