Expoziția caritabilă Christmas Art Bazar – Cadouri care contează, deschisă la Constanța

  • 15 de artiști locali și 40 de copii din patru Centre de Plasament locale, vor participa anul acesta la expoziție.

Evenimentul caritabil este organizat de Asociația Centrul Comunitar Open Doors Constanța. „Alege un cadou altfel, o lucrare de grafică, sculptură, sau pictură și susține astfel, continuarea activitatăților noastre gratuite, cu copiii din grija Direcției Generale de Asistență Socială si Protecția Copilului Constanța”, spun organizatorii.

Expoziția va fi deschisă începând de vineri, 16 decembrie, până duminică, 18 decembrie (interval orar 11.0 – 19.00), în municipiul Constanța, strada Traian nr. 68 (în clădirea BCR).

Expoziția caritabilă Christmas Art Bazar – Cadouri Care Contează – aduce împreună artiștii locali, copiii din medii defavorizate și pe tine, cel ce cauți un cadou, plin de însemnătate!

Creațiile se vor vinde live și online, prin intermediul magazinului organizatorului disponibil pe pagina de facebook @OpenDoorsConstanța.

Sâmbătă, 17 Decembrie, ora 16.00, se va desfășura un Concert caritabil susținut de Andra Maria Petre, o tânără nevăzătoare care la vârsta de 10 ani a luat primele lecții de pian, iar peste câțiva ani a terminat studiile liceale la Colegiul National de Muzica George Enescu. A învățat să cânte singură la mai multe instrumente precum: chitară, ukelele, blockflote,
flaut.

Andra este acum studentă în anul II la Universitatea Națională de Muzică București, Facultatea de Interpretare Muzicală, secțiunea pian.

În cei 10 ani de activitate, a participat la concursuri interne și internaționale, unde a fost de fiecare data premiată. De asemenea, a participat la multe recitaluri în scopuri caritabile.

Ea va încânta audiența la Expoziția Caritabilă – Christmas Art Bazaar – Cadouri Care Contează, alături de Cristian Enache, care o va acompania la liră și kalimba.


Urmărește-ne pe:

Doneaza