26.4 C
Constanța
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăPrimării DobrogeneDrumurile din Cernavodă, curățate după ploile abundente din ultima vreme

Drumurile din Cernavodă, curățate după ploile abundente din ultima vreme

Angajații SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă au ieșit pe străzile din oraș pentru a le curăța acolo unde ploile abundente au adus diferite aluviuni.

Așa cum se poate observa din fotografii, porțiuni de drum au fost acoperite cu noroi, în special, iar acest lucru îngreuna circulația.

Străzile au fost spălate

SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă (înființată în anul 2012) se ocupă cu curățenia și întreținerea domeniului public din Orașul Cernavodă.

Cu aproximativ 250 de angajați, firma oferă locuitorilor din Cernavoda o localitate cât mai curată, atât prin colectarea tuturor deșeurilor menajere și reciclabile, cât și prin întreținerea tuturor spațiilor verzi precum plantarea florilor de sezon, toaletarea copacilor, tăierea gardurilor, măturarea și spălarea căilor publice manual și mecanizat, dezăpezire și alte activități de întreținere a orașului.

„Înainte” și „după” intervenția celor de la UP-GC

Societatea este dotată cu un parc auto pentru activitățile de profil. Toate utilajele sunt alocate lucrărilor care se desfășoară conform unui grafic de lucru pe fiecare zonă.

Utilități Publice – Gospodăria Comunală participă alături de întreaga comunitate la îndeplinirea obiectivelor impuse în ceea ce priveșe colectarea selectivă a deșeurilor, respectând toate normele europene în domeniu.

Citește și:

Cernavodă a demarat campania:„Ambalează-ți orașul în curățenie”

Cernavodă: Lucrări de reabilitare a spațiilor pietonale de pe strada Unirii

Cele mai populare

Recent Comments