Cernavodă a demarat campania:„Ambalează-ți orașul în curățenie”

Locuitorii orașului Cernavodă sunt invitați să colecteze selectiv deșeurile și să contribuie la un mod de viață sănătos. Un oraș curat este un „oraș puternic”, spun autoritățile.

Campania „Cernavodă, oraș puternic. Ambalează-ți orașul în curățenie” este derulată de Primăria Cernavodă și SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă.

Locuitorii orașului sunt invitați să depoziteze ambalajele în recipiente speciale acasă, pe stradă sau la locul de muncă. Sunt vizate ambalaje sau produse din hârtie, plastic, sticlă, dar și deșeurile menajere.

Citește și: Cernavodă: Lucrări de reabilitare a spațiilor pietonale de pe strada Unirii | Dobrogea Live

„Colectarea selectivă este una din etapele reciclării, împreună cu separarea și procesarea unora dintre componentele deșeurilor. Practic, aproape toate materialele ce compun deșeurile se pot recicla dacă suntem atenți la modul în care facem acest lucru.

Colectarea selectivă produce un impact pozitiv asupra orașului și așa putem proteja mediul înconjurator și putem reduce gradul de poluare”, spun reprezentanții Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă.

WhatsApp Image 2021 06 22 at 13.47.32
Cernavodă a demarat campania:„Ambalează-ți orașul în curățenie” 2

Urmărește-ne pe:

Doneaza