29.4 C
Constanța
miercuri, august 10, 2022
AcasăPrimării DobrogeneȘapte străzi din Năvodari vor fi reabilitate. Cum a fost posibil să...

Șapte străzi din Năvodari vor fi reabilitate. Cum a fost posibil să renască un proiect refuzat de guvernul Dăncilă

Deși guvernul Dăncilă a refuzat proiectul de îmbunătățire a mobilității urbane ce presupune asfaltarea a șapte străzi, prin efortul PNL Năvodari acest proiect a fost acum aprobat.

Daniel Dumitrescu, președintele PNL Năvodari, este cel care a obținut sprijinul conducerii județene a partidului pentru implementarea proiectului.

Citește și: Trafic de coșmar la intrare în Năvodari. Semnul de circulație reversibilă, prost gestionat de Poliția Locală

„Datorită Guvernului României și în special susținerii PNL, 4,3 km de drumuri din Năvodari vor intra în reabilitare. La Ministerul Dezvoltării a fost semnat un proiect important pentru schimbarea în bine a Năvodariului”, spune daniel Dumitrescu.

“Îmbunătățirea mobilității urbane în Orașul Năvodari pe străzile ce deservesc transportul în comun: strada Rândunelelor, strada Albinelor, strada Constantei, strada Plopilor, strada Recoltei, strada Corbului, strada Nuferilor” este un proiect mai vechi, depus și neaprobat în perioada guvernării Dăncilă-PSD.

Citește și: Impozit diferențiat pentru oamenii din Năvodari. „Este nedrept ca cei ce nu au utilități să plătească la fel ca cei care au toate facilitățile”

„Implementarea proiectului presupune asigurarea de servicii de transport de calitate pentru locuitorii orașului Năvodari și nu numai, cu un consum redus de combustibili, cu reducerea poluării și a solului, reducerea poluării fonice. Asta înseamnă asfaltarea și modernizarea celor mai importante străzi aflate pe traseul mijloacelor de transport în comun – aproximativ 4,3 km de drumuri”, mai spune liderul PNL Năvodari.

Zonele care se vor asfalta sunt strada Rândunelelor, strada Albinelor, strada Constantei, strada Plopilor, strada Recoltei, strada Corbului, strada Nuferilor. Proiectul este de peste 19 milioane de lei, iar contribuția Primăriei Năvodari este de aproximativ 2% din totalul cheltuielilor eligibile care îi revin.

sursa foto: PNL Năvodari

Citește și: Locuitorii orașului Năvodari ar putea beneficia gratuit de un sector de plajă publică

Cele mai populare

Recent Comments