-4.6 C
Constanța
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
AcasăActualitateDosarul penal al directorului ARSVOM, mină de aur pentru procurorii DNA. Șefa...

Dosarul penal al directorului ARSVOM, mină de aur pentru procurorii DNA. Șefa serviciului economic, trimisă în judecată

Din dosarul penal deschis pe numele lui Daniel Manole, directorul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (A.R.S.V.O.M.), procurorii DNA Constanța au disjuns, până acum, alte două dosare penale.

Primul dosar a fost pe numele lui Alexandru Mezei, fostul șef al Autorității Navale Române. „Dobrogea Live” v-a prezentat pe larg cazul care a dus la condamnarea la închisoare cu amânare a șefului ANR.

Acum, procurorii DNA Constanța anunță că din același dosar de urmărire penală în care este vizat Daniel Manole au disjuns un alt dosar. Vizată este Carmen-Nina Anghel, şef serviciu economic în cadrul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (A.R.S.V.O.M.). Ea a fost trimisă în judecată sub acuzația de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permitere a accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

Procurorii spun că şefa serviciului economic, în cursul lunii ianuarie 2019, ar fi pus la dispoziţie unei persoane, fără drept, subiectele întocmite pentru concursul organizat de A.R.S.V.O.M. în vederea ocupării unui post de contabil, precum şi rezolvarea acestora.

„Aceste demersuri ar fi avut ca urmare obţinerea, de către persoana favorizată, a unei note finale care i-a permis să obţină postul respectiv”, mai spun anchetatorii.

sursa foto: ARSVOM/Facebook

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments