Deschiderea Nordis Mamaia va aduce locuri de muncă stabile pentru localnici, continuitate în piața muncii și stabilitate financiară (P)

Dezvoltările imobiliare de pe litoralul românesc oferă tot mai multe opțiuni în pachetul de vacanță, atrăgând mai mulți turiști dornici de experiențe inedite la malul Mării Negre.

În ultimii ani, exceptând perioada pandemică, s-a observat și o creștere a numărului de turiști străini care aleg România ca destinație turistică de vară. Asta se traduce într-un aport financiar sporit pentru agenții economici locali și, implicit, pentru localnicii care se implică în activități turistice.

În acest context, ansamblul Nordis de la malul mării care va fi deschis tot timpul anului își propune să atragă aproape la fel de mulți turiști și în perioada de iarnă, ceea ce înseamnă locuri de muncă stabile pentru localnici, continuitate în piața muncii și stabilitate financiară.

WhatsApp Image 2022 06 30 at 19.16.01
Deschiderea Nordis Mamaia va aduce locuri de muncă stabile pentru localnici, continuitate în piața muncii și stabilitate financiară (P) 6

Acest lucru va fi posibil datorită diversității de servicii și facilități care nu țin cont de vreme.

În întâmpinarea cerințelor de vacanță tot mai pretențioase, dezvoltatorii imobiliari au extins facilitățile și serviciile oferite, acoperind o paletă impresionantă de activități și opțiuni de relaxare și entertainment.

Nordis Hotel Mamaia se detașează categoric de competitorii de pe litoral, de la calitatea construcției, (fiind singurele clădiri pe fundație de piloți forați din zonă), până la toată suita de servicii și facilități oferite clienților exclusiviști, cărora li se promite răsfățul suprem.

Regină în acest top este zona dedicată SPA-ului, cea mai exinsă și mai complexă de pe litoralul românesc, unde experiențele de relaxare, îngrijire și tratament surprind prin inovație și chiar avans tehnologic. Este puțin spus că celor care vor opta pentru un sejur în acest ansamblu hotelier și rezidențial nu le va lipsi nimic. În realitate, le va fi greu să aleagă dintre experiențele posibile.

Faza a doua a proiectului, a cărei construire a început deja, își propune dezvoltarea unei ample zone rezidențiale care să pună la dispoziția locatarilor, pe lângă toate facilitățile unui hotel de 5 stele, și o multitudine de activități de inspirație urbană.

WhatsApp Image 2022 06 30 at 19.15.58
Deschiderea Nordis Mamaia va aduce locuri de muncă stabile pentru localnici, continuitate în piața muncii și stabilitate financiară (P) 7

Comunitatea astfel creată va avea șansa să guste viața de la malul mării în tot timpul anului și să descopere momente inedite care pot fi trăite doar pe timp de iarnă. Sala polivalentă prevăzută în proiectare, va avea o capacitate de peste 1.000 de locuri pe scaune și va putea găzdui spectacole, concerte și conferințe, fiind pretată unui spectru variat de evenimente. Tot pentru faza a doua a proiectului este prevăzut un centru de tratament ultramodern, care va atrage vizitatori 12 luni pe an.

Înțelegând amplitudinea proiectului Nordis Mamaia, care, odată cu faza a doua a construcției va deveni Nordis City, se observă influența acestuia în piața locală prin crearea de noi locuri de muncă, stabile pe întreg parcursul anului, prin aportul de turiști exclusiviști și oameni de business, care deschid căile noilor investitori.

Iată mai jos câteva dintre cele mai atrăgătoare servicii și facilități de care se vor bucura oaspeții la Nordis Hotel Mamaia.

WhatsApp Image 2022 06 30 at 19.15.56
Deschiderea Nordis Mamaia va aduce locuri de muncă stabile pentru localnici, continuitate în piața muncii și stabilitate financiară (P) 8

Răsfățul întinerește

Chiar și pentru cei mai activi dintre oaspeți, o zi întreagă petrecută la SPA va fi o zi plină de opțiuni. Elementul central al zonei SPA este piscina Vitality, de 180 de metri pătrați. Sub aceeași cupolă de sticlă se regăsesc piscina cu apă tonică, cea cu apă sărată și un impresionant jacuzzi de 14 de metri pătrați.

Zona saunelor oferă o multitudine de opțiuni de relaxare. Sauna finlandeză, hammam-ul, baia de aburi, fântâna de gheață, sauna bio și camera de sare sunt alte câteva experiențele unice care pot fi încercate la Nordis SPA.

În cele 13 camere de tratament oaspeții vor primi atenția binemeritată. Prin masajele full-body și tratamentele faciale, starea de bine este garantată. Băile de nămol revigorează pielea prin exfoliere și mineralizare și dușurile emoționale surprind cu o simfonie de senzații.

WhatsApp Image 2022 06 30 at 19.15.55 1
Deschiderea Nordis Mamaia va aduce locuri de muncă stabile pentru localnici, continuitate în piața muncii și stabilitate financiară (P) 9

Experiență exclusivistă la VIP SPA

Profesioniștii în industria de wellness care au luat parte la dezvoltarea conceptului imobiliar Nordis Mamaia au proiectat o zonă privată pentru cei care-și doresc mai multă intimitate în spațiile de relaxare.

Astfel, există opțiunea de a rezerva zona de SPA privată. Aici oferta este la fel de variată: saună finlandeză, saună umedă, dușuri emoționale, jacuzi, fântână de gheață, masaj pentru cupluri, zonă de relaxare cu șemineu și terasă cu șezlonguri. O astfel de experiență se adresează unui grup de până la 8 persoane.

Cinematograf 2D și 3D in-house

Surprizele acestui ansamblu hotelier continuă cu o idee rar întâlnită și ridică standarul celor 5 stele de la malul Mării Negre, oferind chiar mai mult decât și-ar putea dori un oaspete. Cinematograful VIP va funcționa ca orice alt cinematograf cu program prestabilit.

Oaspeții Nordis Hotel Mamaia vor avea posibilitatea de a rezerva din timp locul preferat din cele 50 de scaune VIP, deosebit de confortabile și ergonomice, care duc experiența cinematografică la alt nivel.

WhatsApp Image 2022 06 30 at 19.15.55
Deschiderea Nordis Mamaia va aduce locuri de muncă stabile pentru localnici, continuitate în piața muncii și stabilitate financiară (P) 10

Fitness Room deschis 24/7

Sala de fitness va fi dotată cu o selecție amplă de echipamente specifice exercițiilor fizice de tip cardio, de forță sau de întindere. Oaspeții din a căror rutină zilnică nu lipsește exercițiul fizic vor fi în largul lor la sala de fitness Nordis Hotel Mamaia deschisă în permanență pentru a acomoda programul oricui are nevoie de mișcare.

Galeriile comerciale – din pasiune pentru brandurile premium

Galeria comercială, care se extinde pe o suprafață de 350 metri pătrați, fiind situată la parterul hotelului, urmează să prezinte publicului venit în vacanță ultimele trenduri în materie de modă și life style.

Branduri renumite internațional din categorii variind de la bijuterii, ceasuri și parfumuri, la îmbrăcăminte, home deco și electrocasnice vor fascina publicul cu opțiuni dintre cele mai extravagante.

12 restaurante, cafenele și baruri

Cu o selecție impresionantă de localuri de zi și de seară, dorințele gustative și tentațiile culinare vor face casă bună la orice oră. Oaspeții vor avea oricând la dispoziție un cadru optim care să le completeze starea de spirit prin design și atmosferă.

Cum va fi influențată economia locală de lansarea celui mai promițător proiect imobiliar de pe litoralul românesc?

Cu atât de multe facilități și servicii, densitatea turiștilor atrași de ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia va fi la cote înalte. Asigurarea calității acestei oferte este cu siguranță prioritatea principală a tuturor angajaților Nordis Group.

Astfel, paleta diversă de joburi creată în cadrul acestui ansamblu va atrage și foarte mulți specialiști în domenii precum wellness, cosmetică, kinetoterapie, personal trainer și instructori de fitness și yoga, luxury retail, bucătărie internațională, barrista, hospitality, curățenie și prezentare, logistică, mentenanță și securitate, organizare și multe altele.

Urmărește-ne pe:

Doneaza