12.4 C
Constanța
luni, septembrie 20, 2021
AcasăActualitateDeputat USR PLUS: Ne-am gândit la moțiune înainte de demiterea lui Stelian...

Deputat USR PLUS: Ne-am gândit la moțiune înainte de demiterea lui Stelian Ion

Cristina Rizea, deputat USR PLUS de Constanța, spune că „ceea ce PNL-ul nu știe, este că noi ne-am gândit la moțiune înainte de demiterea lui Stelian Ion.”

Rizea explică faptul că USR PLUS s-a gândit la plecarea lui Forin Cîțu să plece, atunci când s-a „transformat în Dragnea, ba mai mult, a încercat să-l depășească. Pentru că nici măcar Dragnea nu a încercat un tun de 50 de miliarde de lei dintr-un pix.”

Deputata USR PLUS arată că sprijinul anunțat de AUR pentru trecerea moțiunii pe care USR PLUS o depune, nu o surpinde. „O moțiune este un gest extrem. Nu e nimeni fericit că s-a ajuns aici dar nu avem nevoie de Dragnea2.

Citește și: USR PLUS Constanța susține orice formă de „debarcare” a lui Cîțu

„PNL a crezut și a împrăștiat în spațiul public că noi suntem o anexă a lor, mereu la dispoziție, gata să suportăm orice mizerie pentru niște funcții.

Ne-au subestimat. Fiecare om de la USR PLUS are unde să se întoarcă după ce și-a terminat mandatul într-o funcție publică. Nu suntem împământeniți în politică precum cei din partidele vechi…

Politica este despre oameni și în interesul oamenilor. Tocmai de aceea USR PLUS a cerut transparență pentru PNDL3 A. Saligny.

Nu poți să dai 50 miliarde lei în schimbul voturilor primarilor ca să devii tu șef de partid. Nu poți să minți că vrei să dezvolți România când tu nu pui nicio condiție și nu te asiguri că investițiile sunt pe bune.

Vreți să vedem iar becuri de 2000 euro/bucata?

Invităm toți parlamentarii responsabili, care cred că România merită mai mult să semneze moțiunea.

Citește și: Bogdan Bola, deputat PNL: „Cioloș și Barna NU l-au vrut pe Orban. Mai ușor cu victimizarea acum”

Personal, îi invit pe colegii parlamentari de Constanța indiferent de partid, să semneze moțiunea.

Județul Constanța are nevoie ca banii din A. Saligny să ajungă acolo unde este cea mai mare nevoie de ei, dar are nevoie ca investițiile să fie durabile și benefice pentru constănțeni, nu bani aruncați în bătaie de joc”, mai spune Cristina Rizea.

Citește și: Cîțu, acuzat că forțează PNDL 3 pentru voturile primarilor PNL. „Începe să semene cu Liviu Dragnea”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments