13.4 C
Constanța
luni, septembrie 20, 2021
AcasăPoliticăBogdan Bola, deputat PNL: „Cioloș și Barna NU l-au vrut pe Orban....

Bogdan Bola, deputat PNL: „Cioloș și Barna NU l-au vrut pe Orban. Mai ușor cu victimizarea acum”

Scandalul politic iscat în jurul revocării din funcția de ministru al Justiției a lui Stelian Ion (USR PLUS) a dat fost o minge la fileu pentru politicienii liberali care-și arată, sau nu, sprijinul față de decizia premierului Florin Cîțu.

Cîțu, în plină campanie electorală internă pentru șefia PNL, vrea cu orice preț să treacă prin Guvern proiectul PNDL 3 care ar da administrațiilor locale, inclusiv primăriilor conduse de edili PNL, sume de bani pentru realizarea proiectelor care, teoretic, ar trebui să dezvolte și modernizeze comunitățile locale.

Citește și: Cîțu, acuzat că forțează PNDL 3 pentru voturile primarilor PNL. „Începe să semene cu Liviu Dragnea”

Deoarece în ședința de ieri a Guvernului, Ministerul Justiției nu și-a dat avizul pentru acest proiect, Florin Cîțu nu și-a putut îndeplini planul „electoral”. Ca atare, l-a revocat din funcție pe Stelian Ion.

Deputatul liberal Bogdan Bola spune că decizia de revocare din funcţie a lui Stelian Ion nu este a PNL-ului, ci este o decizie unilaterală a premierului Cîţu:

„Ieri, toţi parlamentarii PNL s-au întâlnit, la grup, cu premierul, care nu ne-a comunicat în vreun fel o astfel de hotărâre. Cum se pot lamenta unii că „PNL este de vină” când grupul deputaţilor a primit vestea din presă? Cum putem fi acum toţi vinovaţi de o posibilă rupere a Coaliţiei atâta timp cât nimeni nu ne-a solicitat un punct de vedere?” 

Bola le reaminteşte celor din USR PLUS că, în decembrie 2020, Dacian Cioloş şi Dan Barna spuneau aşa: „Trebuie să susţinem un candidat credibil pentru premier, care să aibă capacitatea de a uni dreapta.” „Nu l-au vrut pe Orban, sub conducerea căruia nu s-au întâmplat astfel de lucriri. L-au preferat pe domnul Cîţu, deci mai uşor cu victimizarea”, conchide deputatul de Constanţa Bogdan Bola.

Citește și: Lista rușinii. Școlile din județul Tulcea cu toalete în curte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments