-0.6 C
Constanța
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăPoliticăDecebal Făgădău și-a prezentat adversarul politic: Gabriel Comănescu

Decebal Făgădău și-a prezentat adversarul politic: Gabriel Comănescu

Candidatul PSD la primăria municipiului Constanța îl are ca principal adversar, după cum singur spune, pe omul de afaceri Gabriel Comănescu – Grup Servicii Petroliere (GSP).

Făgădău îl acuză pe Comănescu că stă în spatele candidatului Vergil Chițac, că pompează milioane de euro în campania acestuia pentru că ar urmări niște „favoruri”. Declarațiile au fost făcute astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute de Decebal Făgădău.

Actualul primar constată „cu regret” că PNL Constanța nu are un candidat propriu la funcția de primar al municipiului, făcând referire la faptul că Vergil Chițac a intrat în cursa electorală ca independent, susținut de PNL.

Pe parcursul conferinței de presă, Făgădău nu a menționat nicio clipă numele lui Vergil Chițac, preferând să-l atace pe Gabriel Comănescu, pe care-l acuză că stă în spatele candidaturii senatorului.

„Știm că din nou candidatul dreptei este candidatul lui Gabriel Comănescu. Mă aștept la aceleași mizerii de la adevăratul candidat, Comănescu”, a spus Decebal Făgădău.

„Nu-mi este frică de Comănescu și de mijloacele lui. De ce aruncă milioane de euro într-o campanie pentru un învins? Mai bine face Casa cu Lei ( o clădire simbol a orașului aflată în stare de degradare, proprietatea lui Comănescu n.red.) sau mai bine dă bani la spitalul care i-a salvat candidatul. Dă bani la mass-media pe care vrea să o aservească. Are angajați neplătiți. Nu mă interesează marionetele lui”, a mai spus Făgădău.

Vergil Chițac a răspuns acestor atacuri, care nu sunt pentru prima dată făcute publice, că „poezia asta o aud de 5 ani. Sunt omul familiei mele și al constănțenilor, ca să fie clar. Pe mine nu m-a cumpărat nimeni niciodată și nici nu o va face. Mărturie stă toată activitatea mea de zeci de ani. E publică, transparentă și la dispoziția tuturor.”

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments