17.1 C
Constanța
miercuri, mai 12, 2021
Acasă Politică Decebal Făgădău și-a prezentat adversarul politic: Gabriel Comănescu

Decebal Făgădău și-a prezentat adversarul politic: Gabriel Comănescu

Candidatul PSD la primăria municipiului Constanța îl are ca principal adversar, după cum singur spune, pe omul de afaceri Gabriel Comănescu – Grup Servicii Petroliere (GSP).

Făgădău îl acuză pe Comănescu că stă în spatele candidatului Vergil Chițac, că pompează milioane de euro în campania acestuia pentru că ar urmări niște „favoruri”. Declarațiile au fost făcute astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute de Decebal Făgădău.

Actualul primar constată „cu regret” că PNL Constanța nu are un candidat propriu la funcția de primar al municipiului, făcând referire la faptul că Vergil Chițac a intrat în cursa electorală ca independent, susținut de PNL.

Pe parcursul conferinței de presă, Făgădău nu a menționat nicio clipă numele lui Vergil Chițac, preferând să-l atace pe Gabriel Comănescu, pe care-l acuză că stă în spatele candidaturii senatorului.

„Știm că din nou candidatul dreptei este candidatul lui Gabriel Comănescu. Mă aștept la aceleași mizerii de la adevăratul candidat, Comănescu”, a spus Decebal Făgădău.

„Nu-mi este frică de Comănescu și de mijloacele lui. De ce aruncă milioane de euro într-o campanie pentru un învins? Mai bine face Casa cu Lei ( o clădire simbol a orașului aflată în stare de degradare, proprietatea lui Comănescu n.red.) sau mai bine dă bani la spitalul care i-a salvat candidatul. Dă bani la mass-media pe care vrea să o aservească. Are angajați neplătiți. Nu mă interesează marionetele lui”, a mai spus Făgădău.

Vergil Chițac a răspuns acestor atacuri, care nu sunt pentru prima dată făcute publice, că „poezia asta o aud de 5 ani. Sunt omul familiei mele și al constănțenilor, ca să fie clar. Pe mine nu m-a cumpărat nimeni niciodată și nici nu o va face. Mărturie stă toată activitatea mea de zeci de ani. E publică, transparentă și la dispoziția tuturor.”

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Cele mai populare

USR PLUS Constanța: Vergil Chițac pune un politruc mai presus de parteneriatul cu noi

USR PLUS Constanța consideră că primarul municipiului, Vergil Chițac, pune mai presus de parteneriatul PNL-USR PLUS (care asigură majoritatea în Consiliul Local) sprijinul pentru...

Opt instituții fac controale haotice în Delta Dunării. Bogdan Bola: „Braconierii au de câștigat”

Delta Dunării este unică în lume și avem datoria de a o păstra într-o formă cât mai apropiată de cea naturală, să evităm urbanizarea...

De ce s-a predat Sorin Strutinsky în Italia. Șmecheria la care recurg infractorii români

Sorin Strutinsky, mâna dreaptă a celebrului cuplu de infractori Radu Mazăre & Nicușor Constantinescu, s-a predat în luna martie autorităților din Italia. El era...

Joi, localitatea Corbu va rămâne fără apă. Vor fi afectate și localitățile Năvodari și Lumina

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, joi - 13 mai 2021, în intervalul orar 09.00 – 18.00, în vederea executării lucrărilor de înlocuire...

Recent Comments