2.4 C
Constanța
miercuri, ianuarie 19, 2022
AcasăActualitateCum ignoră regulile de distanțare socială protipendada județului Constanța

Cum ignoră regulile de distanțare socială protipendada județului Constanța

RAJA Constanța, firma de apă a județului, condusă de liderul PSD Felix Stroe, a organizat vineri, 12 iunie, un eveniment la care a participat președintele Consiliului Județean – Horia Țuțuianu (PSD), primarul comunei Agigea – Maricel Cîjaliu (PSD), primarul comunei Cumpăna – Mariana Gâju (PSD) și primarul orașului Ovidiu – George Scupra (PNL).

Cei amintiți anterior s-au întâlnit la Stația pentru Tratarea apei potabile Palas (oraș Constanța) pentru semnarea contractului de finanțare a proiectului „Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție în localitatea Lazu, reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare, reabilitare stație de pompare apă uzată, stații noi de pompare apă uzată și conducte de refulare aferente, din localitatatea Agigea; rețele apă Ovidiu, Cumpăna, Poiana; aducțiuni Ovidiu, Poiana; rețele de canalizare Ovidiu, Cumpăna, Poiana.”

Din imaginile postate de jurnaliștii de la Tomis News, dar și de către președintele CJ Constanța, se observă că niciunul dintre participanți nu a respectat normele de distanțare socială. Mai mult, niciunul dintre semnatari și vorbitori nu poartă mască de protecție a feței. Întâlnire pare să se fi desfășurat într-un cort.

„În calitate de președinte al Consiliului Județean Constanța, am participat astăzi la semnarea unui important contract de lucrări, menit să îmbunătățească infrastructura județeană de apă și canalizare.

Astfel, Consiliul Județean Constanța, prin S.C. RAJA S.A. va demara construirea a aproximativ 41 km de rețele noi de distribuire a apei potabile și canalizare, cu o valoare de 27 milioane lei.

De asemenea, proiectul prevede și reabilitarea unui număr de 13,7 km de rețea de distribuire a apei potabile, precum și construcția a 7 noi stații de pompare, care însumat au o valoare de 12 milioane lei. Beneficiarii direcți ai contractului de lucrări vor fi peste 35.000 de locuitori ai județului Constanța, din localitățile Ovidiu, Cumpăna și Agigea”, spune Horia Țuțuianu, președintele CJ Constanța.

Reporterii Dobrogea Live au încercat să ia legătura cu cei prezentați în imagini și cu IPJ Constanța.

FOTO: Tomis News, Facebook/Marius Horia Țuțuianu

Cele mai populare

Recent Comments