0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăPoliticăCristina Rizea (USR): A fost odată ca niciodată un zmeu care se...

Cristina Rizea (USR): A fost odată ca niciodată un zmeu care se bătea cu pumnul în piept că va elimina pensiile speciale VIDEO

Chiar dacă, formal, mulți politicieni vorbesc despre renunțarea la pensiile speciale, concret, parlamentarii PNL și PSD au dat semnalul că acest lucru nu este dorit.

„A fost odată ca niciodată un zmeu care se bătea cu pumnii în piept că va elimina pensiile speciale”, spune Cristina Rizea, deputat USR, despre promisiunea liberalului Rareș Bogdan.

Promisiunea lui Rareș Bogdan, că PNL va elimina în 30 de zile pensiile speciale, a fost făcută la Constanța, în aprilie 2019, în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare.

„Săptămâna trecută, când a venit momentul să voteze proiectul USRPLUS pentru eliminarea pensiilor speciale ale aleșilor locali, surpriză(!), parlamentarii PNL din Comisiile de Muncă și Juridică ale Camerei Deputaților au votat împotrivă. Cot la cot cu PSD”, spune Cristina Rizea.

Violeta Alexandru a fost singurul parlamentar al PNL care s-a abținut de la vot, pe această temă, în cadrul Comisiei de Muncă.

Cele mai populare

Recent Comments