Cristina Rizea, de la tribuna Parlamentului: PSD a condus Constanța 20 de ani. Ni se spunea „Republica Mazăre”

Deputatul USR PLUS, Cristina Rizea, a susținut de la tribuna Parlamentului o declarație politică referitoare la amendamentele depuse la Legea bugetului de către Partidul Social Democrat.

Intitulată Amendamentele la buget – Cinismul și Ipocrizia fără limite a PSD, declarația politică a deputatei se axează pe devoalarea adevăratelor intenții ale parlamentarilor PSD care au depus mii de amendamente.

Vă prezentăm conținutul acestei declarații politice:

„Urmăresc de câțiva ani activitatea parlamentară, guvernamentală și locală a PSD. Activitatea lor a fost motivul implicării mele în politică.

Simțind ca robinetul cu bani publici la care au fost legați în ultimii 30 de ani nu va mai curge, colegii de la PSD, au organizat un spectacol sinistru, zilele acestea, chiar aici in plenul parlamentului. 

 20 de ani a condus PSD județul Constanta. Ni se spunea “Republica Mazăre”. Administrație? ZERO. Puțină spoială înainte de alegeri si atât. În rest afaceri imobiliare. Retrocedări dubioase, aprobări de construcții pe faleză, pe plajă sau pe situri arheologice, blocuri între blocuri, mall-uri prin parcuri – cam orice și-au dorit asociații, apropiații sau cei care plăteau prețul cerut. 

După aceasta perioada s-a produs o “minune”. PSD a produs mii de amendamente în câteva zile. PSD “vrea” să facă treabă. PSD este “interesat” de soarta cetățenilor. Chiar daca le-au scris de ochii lumii, nicidecum cu intenții serioase, tot au muncit mai mult decât în ultimul deceniu.

Stimați pesediști, românii și-au dat seama că miile de amendamente depuse de voi sunt de fapt un pomelnic al nerealizărilor și eșecurilor voastre din ultimii 30 de ani. Cu ipocrizie, ați propus amendamente având ca obiect promisiunile voastre electorale din 2016 cu care ați păcălit oamenii să vă voteze. 

PSD Constanța a fost permanent “preocupat” de sănătatea cetățenilor.. Au ales un manager “excepțional” pentru spitalul municipal. Bun executant. Din păcate competențele managerului erau pentru o altă specialitate, apreciată de clanul PSD local. Pentru aceste competențe, managerul a fost “recompensat” cu o condamnare definitivă, cu executare, pentru corupție.

De altfel tot PSD a reușit să distrugă spitalul de ortopedie din Mangalia, o inginerie imobiliară care le-a reușit din păcate. De 20 de ani suntem amenințați cu Spitalul Regional Constanța. Timp de 20 de ani PSD a fost la șefia județului Constanța, a avut miniștri și premieri. Ce au făcut pentru spitalul promis? Au promis spital nou și au livrat un cimitir nou.  Au promis constănțenilor luna și stelele, în timp ce gașca pesedistă din județ își consolida tentaculele mafiote.

După ce au controlat distribuția banilor publici către obiective personale, subit, odată cu pierderea controlului pușculiței cu bani publici, PSD a devenit “generos și interesat” doar de binele poporului.

Am totuși o veste bună pentru voi. Aproape toate propunerile voastre se pot finaliza prin PNRR. Sau stai! Nu știu dacă este o veste bună… pentru că PNRR vine fără PARANDARAT.”

sursa foto: FB/Cristina Rizea

Urmărește-ne pe:

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Doneaza