Constănțenii nu-l iartă nici de Ziua Dobrogei pe Chițac. „Taxe și impozite mărite, singurele rezultate”

Primăria Constanța a postat pe pagina de Facebook mesajul transmis de primarul Vergil Chițac cu ocazia Zilei Dobrogei – 14 noiembrie.

Doar că, în comentariile scrise de constănțeni la postarea primăriei, edilul este aspru criticat pentru activitatea sa. Oamenii îi reproșează taxele mari la parcările publice, starea în care se află orașul, taxele și impozitele majorate și faptul că nu a realizat aproape nimic în primul an de mandat, rămânând doar la stadiul de postări pe Facebook.

„Toată viața mea este legată de Dobrogea, locul nașterii, creșterii și devenirii mele personale și profesionale. Nu am plecat din Dobrogea decât spre a reveni”, spune Vergil Chițac în mesajul său.

Iată câteva dintre comentariile oamenilor:

Sunteți fascinant și o sursă de inspirație. Ați plecat dar ați și revenit.

Și te-ai gândit, la bătrânețe ,să distrugi capitala Dobrogei.

Vrăjeală de 2 lei, nu ai făcut nimic pentru orașul Constanța. Tot orașul e varză.

Oprește-te din furat și jecmănit constănțenii care te-au votat… Fă-ti parcare cu plată la primărie și plătește și tu în fiecare zi…. Repară trotuarele să putem merge ca oamenii și apoi visează la proiecte de pe internet.

Primarule care ești tu primar lasă postările pe FB și pune osul la treabă !!! Nu ai făcut NIMIC timp de un an , doar vb goale și lozinci.

Taxe si impozite marite sunt singurele rezultate.

Cei mai mulți dintre noi și-au pus mari speranțe în tine. Om cu părul cărunt, cu un plan de administrativ bun etc…..nu ai făcut decât să aduni ură, huiduieli și dispreț.

Urmărește-ne pe:

Doneaza