0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăActualitateConstanța, peste 8/1.000 cazuri de COVID-19. Preot: „Au început minciunile. Lăsați vrăjelile...

Constanța, peste 8/1.000 cazuri de COVID-19. Preot: „Au început minciunile. Lăsați vrăjelile de doi bani”

Municipiul Constanța a înregistrat astăzi un indice al cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 de peste 8/1.000 de locuitori.

Deși în secțiile ATI ale spitalelor din județ mai sunt locuri puține pentru persoanele bolnave de COVID-19, unii slujitori ai Domnului consideră că aceste date sunt „vrășeji” sau „minciuni”.

Unii preoți continuă să conteste realitatea valului 4 și a numărului mare de infectați și decedați, deși au avut chiar în ograda lor cazuri de ierarhi îmbolnăviți sau morți din cauza acetui virus.

Părintele Alexandru Buciu, de la biserica Sfântul Nicolae Coiciu din Municipiul Constanța, este unul dintre cei care nu cred în datele oficiale.

„Iar au început minciunile, ocupați-vă de spitalele care ard și lăsați vrăjelile de doi bani huuu”, scrie părintele, comentând o știre despre incidența din Municipiul Constanța. Preotul nu explică pe ce date sau informații se bazează când cataloghează ca neadevăruri cifrele furnizate de DSP Constanța și Prefectura Județului.

Vă reamintim că șeful acestui preot, episcopul Teodosie este unul dintre ierarhii BOR care a anunțat c nu va promova vaccinul anti-COVID-19 și nici nu se va vaccina deoarece „este alergic la vaccin”.

Citește și:

Cele mai populare

Recent Comments