PoliticăCine se luptă pentru funcția de primar al Constanței, conform unui SONDAJ...

Cine se luptă pentru funcția de primar al Constanței, conform unui SONDAJ al celor de la AUR

  • Dobrogea Live a intrat în posesia unui sondaj de opinie realizat în perioada 8-12 mai 2024, la comanda celor de la AUR. Datele nu au fost prezentate public de către AUR Constanța deoarece anumite cifre „nu-i avantajează”.
  • Dobrogea Live a încercat să obțină un punct de vedere al coordonatorului campaniei electorale AUR (Mohammad Murad), dar până la această oră nu am primit o poziție oficială.
  • Reprezentantul Asociației Metropolitan Cluster, cea care a realizat sondajul, a declarat pentru Dobrogea Live că nu poate face comentarii referitoare la sondaj și ne-a recomandat să discutăm cu reprezentanții partidului AUR.

Pentru funcția de primar, Vergil Chițac (PNL) este preferat de 27% dintre respondenți, Horia Constantinescu (PSD) 24%, Ovidiu Cupșa (AUR) 13% și Stelian Ion (ADU) 11%.

Pentru Consiliul Local al municipiului Constanța, respondenții au optat în primul rând pentru PSD (29%), urmat de PNL (24%), AUR (14%) și ADU (12%).

Sondajul a fost realizat în perioada 8-12 mai la comanda AUR de Asociația Metropolitan Cluster, prin metoda interviu față în față (chestionar), pe un eșantion de 1.100 de persoane, la nivelul municipiului Constanța.

Citește și: Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța: „Nu sunt iepurașul nimănui! Sondajele prezentate nu arată realitatea”

Urmărește-ne pe:

Doneaza