Cernavodă: Lucrări de curățare a drumurilor și trotuarelor

Angajații SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă au ieșit în aceste zile pentru a curăța căile publice ale orașului. Societatea înființată de Consiliul Local Cernavodă se ocupă cu curățenia și întreținerea domeniului public al orașului.

Zeci de angajați ai SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă pot fi văzuți curățând, măturând, spălând sau adunând gunoaiele strânse pe zonele carosabile sau trotuare.

cernavoda 2
Cernavodă: Lucrări de curățare a drumurilor și trotuarelor 3

„Echipele din cadrul societății au salubrizat căile publice, efectuând activități de măturat mecanizat pe suprafețele carosabile, măturat manual pe suprafețele carosabile și trotuare”, spun cei de la Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă.

Citește și: Cernavodă: Campanie de combatere a bolilor și dăunătorilor, prin stropire cu atomizor

De asemenea, au fost executate activități de intreținere a curățeniei pr suprafețe carosabile și trotuare, au fost spălate suprafețele carosabile și trotuare și au fost stropite suprafețele carosabile.

În zona rigolelor s-a acționat pentru curățarea murdăriei adunate.

Totodată, a fost colectat, încărcat, transportat și depozitat gunoiul rezultat din salubrizarea stradală, precum și a altor materiale depozitate clandestin pe domeniul public.

cernavoda 1
Cernavodă: Lucrări de curățare a drumurilor și trotuarelor 4

Misiunea SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală este de a oferi locuitorilor din Cernavodă o localitate cât mai curată, atât prin colectarea tuturor deșeurilor menajere și reciclabile, cât și prin întreținerea tuturor spațiilor verzi precum plantarea florilor de sezon, toaletarea copacilor, tăierea gardurilor, măturarea și spălarea căilor publice manual și mecanizat, dezăpezire și alte activități de întreținere a orașului.

Citește și: Drumurile din Cernavodă, curățate după ploile abundente din ultima vreme

sursa foto: UP-GC Cernavodă

Urmărește-ne pe:

Doneaza