26.4 C
Constanța
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăPrimării DobrogeneCernavodă: Campanie de combatere a bolilor și dăunătorilor, prin stropire cu atomizor

Cernavodă: Campanie de combatere a bolilor și dăunătorilor, prin stropire cu atomizor

Vremea capricioasă din prima lună de vară, cu ploi dese și abundente a făcut ca insectele care ne deranjează să fie cu mult mai prezente în viața noastră. Mai ales că administrațiile locale nu au putit, din cauza ploilor, să intervină mai des.

În orașul Cernavodă a demarat campania de combatere a bolilor și dăunătorilor, prin stropire cu atomizor. De acest lucru se vor ocupa angajații SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală, societatea înființată în anul 2012 ce se ocupă cu curățenia și întreținerea domeniului public din Orașul Cernavodă.

„Se va folosi pe tot parcursul derulării campaniei : Insecticid Draker în concentrație de 200 ml la 10 l apă”, spun reprezentanții societății.

Produsul este eficient în combaterea puricilor, căpușelor, gândacilor de bucătărie, a furnicilor, acarienilor, păianjenilor, peștișorilor de argint și a altor insecte târâtoare ce infestează mediile interne și externe ale construcțiilor și clădirilor.

Este eficient și în combaterea insectelor zburătoare precum țânțari (inclusiv țânțarul tigru), muște, tauni, viespi și musculițe.

sursa foto: SC Utilități Publice-Gospodăria Comunală Cernavodă

Citește și:

Cernavodă a demarat campania:„Ambalează-ți orașul în curățenie”

Cernavodă: Lucrări de reabilitare a spațiilor pietonale de pe strada Unirii

Cernavodă, orașul colorat de petunii curgătoare FOTO

Cele mai populare

Recent Comments