-0.6 C
Constanța
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăActualitateBusiness inedit. Un tânăr de 23 de ani a deschis primul atelier...

Business inedit. Un tânăr de 23 de ani a deschis primul atelier de curățare și recondiționare a încălțămintei din Constanța

Ai o pereche de încălțări favorită, însă îți este jenă să le mai porți pentru că și-au pierdut strălucirea? Nu renunța la ele, ți le „resuscitează” Dan Pepeneață, un tânăr de 23 de ani care a deschis primul atelier profesional de curățare și recondiționare a încălțămintei din Constanța, un tip de afacere apărut recent în România.

Apariția acestor servicii pe piață reprezintă o veste bună pentru cei care se despart greu de încălțămintea preferată, al cărui aspect a avut de suferit.

Proprietarul atelierului își descrie serviciile astfel: „ne contactezi pentru ridicarea încălțămintei sau ne vizitezi; noi ne ocupăm de curățare, vopsire și reparații; încălțămintea este gata de ridicare și se poate livra”.

Curățare în regim de urgență

Totodată, atelierul tânărului oferă și servicii de curățare în regim de urgență.

„Dacă clientul optează doar pentru o curățare rapidă, în timp ce noi ne ocupăm de încălțămintea murdară, acesta poate sta să savureze o cafea într-un decor fresh, unde materialele și soluțiile folosite în procesul de curățare sunt eco-friendly. Încercăm să aducem cât mai aproape de starea inițială încălțămintea preferată”, a declarat Dan pentru „Dobrogea Live”.

Tarife între 50 și 100 de lei

Curățarea și recondiționarea este executată exclusiv manual, iar eventualele lucrări de cizmărie sunt efectuate de un meșter colaborator, a precizat proaspătul antreprenor, care este se ocupă personal de „resuscitarea” încățămintei.

Acesta a adăugat că prețul unui serviciu complet de curățare și recondiționare variază, în general, între 50 și 100 de lei.

Deși afacerea este tânără, proprietarul atelierului Sneakhead intenționază să creeze din activitatea sa un brand și să dezvolte o franciză pe care să o promoveze la nivel național.

Inedita afacere a presupus o investiție totală de aproximativ 6.000 euro.

Citește și: VIDEO: Mașină “ultra-inteligentă”, surprinsă în teste la Constanța înainte de lansarea în Europa

Sursa foto: Dan Pepeneață

2 COMENTARII

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments