PoliticăBogdan Bola a anunțat debutul noului partid “Forța Dreptei”. Deputatul va fi...

Bogdan Bola a anunțat debutul noului partid “Forța Dreptei”. Deputatul va fi șeful filialei județene Constanța

Deputatul ex PNL, Bogdan Bola a anunțat înființarea noii formațiuni politice care va fi condusă de Ludovic Orban după ce acesta și-a dat demisia din partidul liberal.

Forța Dreptei este numele partidului ai căror fondatori s-au desprins de PNL odată cu plecarea lui Orban, nemulțumiți de alinața liberalilor cu PSD.

Bola, care va fi va fi președintele filialei județene Constanța, a anunțat marti debutul noului partid, ocazie cu care a criticat în termeni duri „mariajul” PNL-PSD.

“Nu noi am părăsit PNL, ci PNL și-a părăsit ideologia și electoratul, care a votat covârșitor împotriva oricăror ingerințe ale PSD în actul de guvernare. Eu nu pot să îmi calc pe cuvânt și să girez astăzi așa ceva, nu așa am fost crescut.

Mi-ar fi mai simplu și mai profitabil, cu siguranță, dar nu pentru asta v-am cerut votul acum un an, nu pentru asta v-am bătut la ușă/poartă. Așa că vom demara de astăzi un nou proiect, Forța Dreptei, în care vom reuni pe toți cei care încă mai cred că țara aceasta mai are o șansă în a scăpa de hoție, ipocrizie și minciună.

Adică tot ce actualul USL 2 reprezintă în acest moment. Voi încerca să nu mai vorbesc de acum încolo despre partide, ci despre oameni și proiectele bune pentru Dobrogea și Constanța, așa cum este normal.

Nu îmi pare rău pentru toți anii dedicați PNL-ului, îmi pare rău doar pentru că niște parșivi și hulpavi ne-au adus în acest punct. Voi rămâne alături de toți primarii care vor avea nevoie de ajutor, cu care am lucrat foarte bine până acum. Voi rămâne aproape de toți cei care mi-au acordat încrederea lor, în speranța că vom face ceva bun pentru regiunea noastră. Eu rămân același, indiferent unde aș fi!”, se arată într-un mesaj postat de parlamentar pe pagina sa de Facebook.

Membrii fondatori sunt ai noului partid de centru-dreapta sunt parlamentarii care și-au dat demisia din PNL alături de Orban: Violeta Alexandru, Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Ştefan, Ionel Dancă, Constantin Şovăială, George Ionescu, Adrian Oros, Bogdan Bola, Claudiu-Martin Chira, Nicolae Giugea, Antonel Tănase, Gabriel Plăiaşu, Adrian Miuțescu, și Ion Iordache.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza