13.4 C
Constanța
luni, iunie 14, 2021
AcasăPoliticăBătălia pentru Tulcea. Replica lui Hogea pentru „Iliuță de la Luncavița”

Bătălia pentru Tulcea. Replica lui Hogea pentru „Iliuță de la Luncavița”

Chiar dacă încă nu s-a stabilit data alegerilor locale, cei care și-au anunțat candidatura pentru fotoliul de primar au intrat în precampanie electorală.

Aceasta este și situația din municipiul Tulcea, unde Constantin Hogea (actualul primar independent) dă replici „atacurilor” venite din partea lui Ștefan Ilie, cel care va candida din partea PNL. Ilie este actualul primar al comunei tulcene Luncavița și liderul organizației județene a liberalilor.

„Țin să subliniez că nu am anunțat nicio candidatură, la nicio funcție publică”, spune Constantin Hogea, deși din ce în ce mai multe voci locale afirmă că actualul primar își va apăra funcția pentru încă 4 ani.

Într-o postare cu vădit caracter electoral, Ștefan Ilie care spune că „în Tulcea în care se poate vorbim despre Străzi asfaltate, parcări suficiente, trotuare pentru pietoni, spații de recreere și piste pentru bicicliști”.

Replica primarului municipiului Tulcea nu s-a lăsat foarte mult așteptată.

„Îmi face plăcere să îl informez pe Iliuță de la Luncavița că municipiul Tulcea are aproape 400 de străzi, iar declarația că „le voi asfalta pe toate, în 4 ani” (100 de străzi/an) nu poate fi luată în serios, fiind chiar penibilă. Suprafața totală a străzilor din Luncavița (multe, foarte multe neavând nici piatră) este mai mică decât suprafața variantei municipiului, strada Barajului, reabilitată de curând în totalitate.Modul cum Iliuță abordează problema e ca și cum ai afirma că „ce face mașina, poate să facă și motoreta”.

Ce le mai promite Ștefan Ilie tulcenilor:

  • Străzi asfaltate, parcări suficiente, trotuare pentru pietoni, spații de recreere și piste pentru bicicliști;
  • Utilități funcționale, apă, canalizare, gaz, gestionarea deșeurilor,
  • iluminat, transport în comun, condiție esențială pentru secolul în care trăim;
  • Locuri de muncă stabile ca urmare a încurajării mediului de afaceri prin politici publice locale, care să conducă la creșterea nivelului de trai pentru fiecare tulcean;
  • Turism pentru dezvoltare și nu pentru tranzit.

FOTO: Ștefan Ilie și Constantin Hogea

Cele mai populare

Recent Comments