6.1 C
Constanța
sâmbătă, februarie 27, 2021
Acasă Primării Dobrogene Averea administratorului public al municipiului Constanța. Câte sute de mii are în...

Averea administratorului public al municipiului Constanța. Câte sute de mii are în conturi Felicia Ovanesian

Felicia Ovanesian a fost numită de către primarul Vergil Chițac administrator public al municipiului Constanța. Înainte de acest moment, avocata Ovanesian fusese consilier personal al edilului.

13 terenuri

Conform declarației de avere, postată pe site-ul Primăriei Constanța, administratorul public al orașului deține în coproprietate (alături de  Marius Chiriac) trei terenuri agricole în Eforie, în suprafață totală de 37.000 de mp, cumpărate în anul 2013.

De asemenea, Felicia Ovanesian a notat că are în proprietate sau coproprietate șase terenuri intravilane în municipiul Constanța, două în comuna Valu lui Traian și unul în municipiul București. Și în comuna 23 August deține un teren în coproprietate, în suprafață de 2.000 de mp.

La capitolul clădiri, administratorul orașului Constanța a declarat că are un apartament în București și o casă în municipiul Constanța (4/5 cota-parte), primită donație în anul 1997.

Felicia Ovanesian nu deține nicun autoturism, dar are o pasiune pentru ceasuri, în averea acesteia regăsindu-se ceasuri în valoare de 300.000 de lei, toate dobândite în perioada 2008-2019.

22 de conturi

La capitolul conturi, depozite bancare, fonduri de investiții, administratorul constanței a notat că deține 11 conturi curente, deschise la diferite bănci, în care are 141.310 de lei și 99.920 de euro. De asemenea, are deschise 11 depozite bancare în care are 461.177 de lei, 484.692 de euro și 126.547 de dolari. Felicia Ovanesian mai are 50.000 de lei investiți în fonduri de investiții.

La capitolul plasamente, investiții directe și împrumuturi acordate, administratorul public a notat că deține 30% părți sociale la Lara Agricultură SRL, societate pe care a împrumutat-o cu suma de 28.321 de lei. A fost proprietara firmei Concept Gastronomika SRL, aflată în faliment în acest moment, firmă pe care a împrumutat-o cu suma de 221.970 de lei.

Alți 200.000 de euro, sub forma de hârtii de valoare (titluri de stat, certificate, obligațiuni), mai deține Felicia Ovanesian.

În anul 2020, avocata Felicia Ovanesian a câștigat de la „Ovanesian și Toxin”-Societate Civilă de Avocați suma de 731.072 de lei.

foto: Felicia Ovanesian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

„Trenul bordel” Constanța – Techirghiol – Eforie Sud

Vara anului 1930 avea să aducă în atenția autorităților din stațiunile de pe litoral o situație mai puțin întâlnită: în trenurile care circulau pe...

Teatrul de Stat Constanța intră în realitatea virtuală. Primul spectacol, duminică

Deși realitatea virtuală este un concept pe care îl cunoaștem asociat cu jocurile pe calculator, sfera de aplicabilitate este deosebit de vastă, iar mintea...

Cristina Rizea, despre finanțarea schitului Prodromu: „Cu un milion de euro se poate construi o creșă”

Parlamentarii au dezbătut zilele acestea proiectul inițiat anul trecut de PSD pentru finanțarea schitului Prodromu din muntele Athos. România dă bani de la bugetul...

Primărie vs. Academie. Amiralul Chițac a picat examenul parcărilor

Ordinul se execută, nu se discută. Cam așa a crezut amiralul (ales primar) că va reuși să implementeze un nou Regulament al parcărilor în...

Recent Comments