Asociația lui Chițac și Ovanesian organizează un eveniment cultural cu rusofilul Dan Puric

Asociația Constanța Altfel, organizație înființată de primarul Vergil Chițac și city managerul Felicia Ovanesian, anunță prima sa acțiune culturală – un eveniment care îl are protagonist pe controversatul actor și regizor rusofil Dan Puric.

Acesta, cunoscut pentru poziția sa anti-occidentală și anti-vaccinistă, este intens promovat de propaganda rusească Sputnik.

Pagina de Facebook a asociației folosite ca mijloc de promovare a actualului primar a postat un afiș care anunță evenimentul “O Constanța Altfel Cultural”, Dan Puric – Povestea Iubirii.

Spectacolul ar urma să aibă loc pe 6 martie și va fi găzduit de Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”.

Dan Puric se numără printre cei 24 de români de pe lista “Prietenii Rusiei”, alături de Ion Iliescu și Adrian Năstase.

Lista “Prietenii Rusiei” este un document dezvăluit în 2014 de hackeri ruşi, care cuprinde o listă de ţări ”în care e necesară crearea unui club de elită şi/sau a unui grup de influenţă prin Russia Today“, care este postul media finanţat direct de Kremlin.

De asemenea, Dan Puric este cunoscut și pentru afirmațiile agresive la adresa protestatarilor care au ieșit în stradă după tragedia de la Colectiv.

constanta altfel dan puric
Sursa afiș: Constanța Altfel – Facebook

Sursa foto deschidere: Click

Urmărește-ne pe:

Doneaza