Asociația lui Chițac și Ovanesian nu renunță și îl aduce la Constanța pe rusofilul Dan Puric

Asociația Constanța Altfel, organizație înființată de primarul Vergil Chițac și city managerul Felicia Ovanesian, anunța în urmă cu două săptămâni prima sa acțiune culturală – un eveniment care îl are protagonist pe controversatul actor și regizor rusofil Dan Puric.

Acesta, cunoscut pentru poziția sa anti-occidentală și anti-vaccinistă, este intens promovat de propaganda rusească Sputnik.

În urma izbucnirii războiului, era de așteptat ca evenimentul care va avea loc pe 6 martie să fie anulat în semn de solidaritate pentru Ucraina.

Persoana care a răspuns la numărul de telefon de pe afiș ne-a confirmat că evenimentul va avea loc, iar prețul unui bilet teste de 100 lei.

De altfel, orașul Constanța este împânzit cu afișe de promovare a evenimentului.

Pagina de Facebook a asociației folosite ca mijloc de promovare a actualului primar a postat un afiș care anunță evenimentul “O Constanța Altfel Cultural”, Dan Puric – Povestea Iubirii.

Spectacolul va avea loc pe 6 martie și va fi găzduit de Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”.

Dan Puric se numără printre cei 24 de români de pe lista “Prietenii Rusiei”, alături de Ion Iliescu și Adrian Năstase.

Lista “Prietenii Rusiei” este un document dezvăluit în 2014 de hackeri ruşi, care cuprinde o listă de ţări ”în care e necesară crearea unui club de elită şi/sau a unui grup de influenţă prin Russia Today“, care este postul media finanţat direct de Kremlin.

De asemenea, Dan Puric este cunoscut și pentru afirmațiile agresive la adresa protestatarilor care au ieșit în stradă după tragedia de la Colectiv.

constanta altfel dan puric
Asociația lui Chițac și Ovanesian nu renunță și îl aduce la Constanța pe rusofilul Dan Puric 2

Urmărește-ne pe:

Doneaza