PoliticăStelian Ion, mesaj către electoratul liberal: „Chițac v-a trădat și a readus...

Stelian Ion, mesaj către electoratul liberal: „Chițac v-a trădat și a readus PSD la butoane”

Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită, a transmis o scrisoare deschisă către electoratul liberal din minicipiul Constanța. Stelian ion le vorbește despre valorile liberale și despre trădarea lui Vergil Chițac, primarul PNL în funcție.

Citește și: Stelian Ion: „Două greșeli majore au aruncat Constanța în haos”

“Dragi prieteni liberali,

În ultimii 30 de ani am urmat același drum. Am susținut intrarea României în NATO și în Uniunea Europeană, am votat de fiecare dată pentru o guvernare de dreapta.

Ne-am mobilizat și am susținut Convenția Democrată, reușind să-i trimitem acasă pe urmașii comunismului, conduși de Iliescu, instruit și școlit la Moscova.

Ne-am opus abuzurilor și mafiei construite minuțios de Adrian Năstase. Am ieșit masiv în stradă împotriva găștii PSD a lui Liviu Dragnea. Ne-am luptat întotdeauna cu securismul și cu găștile mafiote care au sugrumat dezvoltarea întregii țări.

La Constanța, Vergil Chițac a trădat electoratul de dreapta, readucând PSD-ul la butoane. Pentru el au fost mai importante interesele imobiliare ale prietenilor săi din PSD, decât principiile liberale.

Avem anul acesta o șansă imensă să eliberăm orașul din strânsoarea acestor interese obscure susținute prin blatul PSD-PNL.

Dragi prieteni liberali, pe 9 iunie vă invit să ieșiți masiv la vot, să alegeți cu inima deschisă, conform valorilor și principiilor care ne-au ghidat întreaga viață.

Vă îndemn să alegeți ce este mai bine pentru familiile noastre, pentru comunitatea noastră și pentru Constanța.

Pe 9 iunie, vă invit să alegeți dreapta liberală reprezentată de Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei)”, scrie Stelian Ion.

Citește și: Stelian Ion: „Votând candidații PNL, votezi de fapt candidații PSD”

Urmărește-ne pe:

Doneaza