19.4 C
Constanța
vineri, august 12, 2022
AcasăActualitateSchimbarea la față din sediul PSD Constanța. Țuțuianu, cuminte înaintea lui Stroe...

Schimbarea la față din sediul PSD Constanța. Țuțuianu, cuminte înaintea lui Stroe și Făgădău

PSD Constanța a organizat astăzi o conferință de presă la care au participat Felix Stroe-președintele organizației județene și candidatul la șefia Consiliului Județean, Decebal Făgădău – candidatul la primăria Constanța și Marius Horia Țuțuianu, proaspăt tras pe linie moartă de partid.

Actualul președinte al Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, cel care apucase să pună prin oraș afișe electorale cu el candidat pentru un nou mandat la CJ, a venit în fața presei să spună că rămâne în PSD, chiar dacă Felix Stroe l-a tras pe dreapta în ultima clipă.

„Sunt om de echipă. Nu ascund faptul că în ultimele zile am fost contactat cam de toate partidele. Am dus multe bătălii politice în 20 de ani și mai ales în ultimii 4 ani. Sunt multe proiecte care trebuie duse la îndeplinire. Nu se vor putea duce la îndeplinire fără suportul PSD, a consilierilor județeni, a organizației județene. Mergem în continuare, suntem oameni maturi, cerebrali, cred că echipa câștigătoare e Felix Stroe, președintele CJ și Decebal Făgădău, primar”, a declarat Țuțuianu în fața presei.

Pentru că este cuminte și rămâne în PSD Constanța, Țuțuianu a fost anunțat că va primi funcția de vicepreședinte al CJ, dacă populația va vota partidul în alegerile locale. Totodată, Felix Stroe a spus că „Îuăuianu nu a greșit cu nimic”, dar aceasta este decizia BPJ (Biroul Politic Județean).

Și Făgădău a venit cu o explicație în fața presei despre mazilirea lui Horia Țuțuianu. „E o cutumă în PSD ca cei cu funcții în partid să candideze. Ești președinte Oganizației Județene, candidezi. Stroe e pregătit pentru multe funcții. Atât timp cât ocupi o funcție politică, trebuie să ai asumare”, a spus Făgădău care a uitat că și în 2016 Stroe era președintele organizației județene și nu a candidat, atunci neasumându-și nimic.

Țuțuianu a uitat declarațiile din urmă cu două zile

Dacă azi Țuțuianu vorbea despre echipă și proiecte, în urmă cu două zile președintele CJ spunea că „interese mai presus de cele ale cetățenilor au condus la situația bizară în care trebuie să vă anunț că nu voi mai candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Hotărârea de a nu mai candida nu-mi aparține, decizia fiind luată de reprezentanți ai Organizației Județene PSD Constanța, din rațiuni numai de ei știute.

Acest scenariu nepotrivit manierelor social-democrate, pus la cale de oamenii care mă asigurau de susținerea și colegialitatea lor, m-a făcut mai puternic și mă determină să reevaluez parcursul meu personal.

Cele mai populare

Recent Comments