Primul magazin din Constanța cu produse pe bază de cannabis se deschide în centrul orașului

Primul magazin din Constanța care comercializează produse pe bază de cannabis, semințe de cannabis, echipamente și accesorii pentru fumat se va deschide în mai puțin de o lună în centrul orașului, a declarat pentru “Dobrogea Live” administratorul Legalize It Constanța.

Acesta a subliniat că toate produsele comercializate de noul magazin sunt 100% legale, chiar dacă unele provin din planta cannabis.

Magazinul de la Constanța este parte a fracizei “Legalize it”, concept prezent și în orașele București, Cluj, Galați, Ploiești, Brașov, Timișoara și Iași.

Franciza deține și o divizia “Dilăr online”, o platformă prezentă doar în mediul on-line, care comercializează muguri de cannabis cu conținut redus de THC (tetrahidrocanabinol) și conținut ridicat de CBD (canabidol). Cei doi canabinoizi au proprietăți terapeutice remarcabile, însă în România, doar pentru cel de al doilea este permis consumul. În țara noastră, consumul produselor ce dețin o concentrație de peste 0,2% THC, este interzis. Cel puțin, deocamdată, întrucât în sertarele Parlamentului există un proiect care propune legalizarea consumului de marijuana medicinală, care nu a avansat din cauza apariției COVID-19.

În magazinul de la malul mării, care va avea sediul pe Ștefan cel Mare, în fața Tomis Mall, constănțenii vor putea cumpăra semințe de cannabis premiate internațional, ulei de cannabis CBD, bonguri, vaporizatoare, pipe, cântare de mare precizie, grindere, foițe și alte produse de profil.

Administratorul magazinului a adăugat că, deși toate produsele sunt legale, o parte din românii nefamiliarizați cu subiectul primesc cu ostilitate prezența acestor tipuri de spații comerciale.

Pe lângă aspectul comercial, “Legalize it” este și comunitatea care militează pentru legalizarea consumului de marijuana în România.

Urmărește-ne pe:

Doneaza