Prim-vicepreședintele TNL Constanța: Duceți-vă mai degrabă la Ambasada Ucrainei și urlați să cedeze Bugeacul și Bucovina de Nord României

Adrian Lupașcu, prim-vicepreședintele organizației de Tineret a Partidului Național Liberal Constanța a postat vineri pe pagina sa de Facebook un mesaj deplasat în contextul protestului care a avut loc ieri la sediul Consulatului General al Federației Ruse la Constanța.

“Duceți-vă mai degrabă la Ambasada Ucrainei și urlați să cedeze Bugeacul și Bucovina de Nord României”, a scris reprezentantul TNL Constanța, adresându-se protestatarilor veniți în să manifesteze impotriva agresiunii rusești.

Derapaj Adrian Lupascu
captură Facebook – Adrian Lupașcu

La scurt timp după ce a postat, textul a fost șters.

Contactat de publicația noastră, Lupașcu susține că postarea nu-i aparține și că a fost publicată de un intern care îi administrează contul de Facebook.

“Contul meu este administrat de altă persoană, un copil care este pe internship. Momentan TNL nu a avut nicio poziționare față de acel protest înafară de cel de susținere”, a explicat prim-vicepreședintele TNL Constanța.

Vineri, mai mulți constănțeni printre care s-au numărat profesori, arheologi și oameni de cultută au protestat în fața Consulatului General al Federației Ruse la Constanța împotriva agresiunii Rusiei asupra Ucrainei.

Sursa foto originală: Info-Sud-Est

Urmărește-ne pe:

Doneaza